CARSNEWS
F1 & RACES

«Ferrari»: Η νέα ταινία με την Πενέλοπε Κρουζ και τον Άνταμ Ντράιβερ

«Ferrari» η νέα ταινία του Μάικλ Μαν – Μια ματιά στο ταραχώδες καλοκαίρι του 1957 του Enzo Ferrari

Η ταινία Ferrari είναι ένα βιογραφικό δράμα που σκηνοθέτησε ο διάσημος Μάικλ Μαν, αναγνωρισμένος για έργα του όπως τα “Heat”, “Collateral”, “Last of the Mohicans” και “The Insider”. Η ταινία που πρόκειται να κοσμήσει τη μεγάλη οθόνη, καταπιάνεται με τη ζωή του Enzo Ferrari, του οραματιστή πίσω από την εμβληματική αυτοκινητοβιομηχανία. Το teaser προσφέρει μια δελεαστική ματιά στον κόσμο του Enzo, τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος Άνταμ Ντράιβερ. Ο αγαπημένος ηθοποιός  ενσαρκώνει τον Ιταλό επιχειρηματία, οδηγό αγώνων και ιδρυτή της Ferrari μέσα από μια μοναδική μεταμόρφωση.

Κρίστοφερ Νόλαν: 10 άγνωστα facts για τον σκηνοθέτη του Oppenheimer

Το καστ  περιλαμβάνει εξέχοντα ονόματα όπως οι Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O’Connell και Patrick Dempsey. Σε αντίθεση με τις συμβατικές βιογραφικές ταινίες που ακολουθούν το παραδοσιακό μοτίβο “άνοδος και πτώση”, η ταινία προβάλλει ένα μοναδικό κεφάλαιο στη ζωή του Enzo Ferrari. Ο σκηνοθέτης Μάικλ Μαν επέλεξε να καταγράψει μια συγκεκριμένη και περίπλοκη περίοδο που παρουσιάζει τον Enzo Ferrari να αντιμετωπίζει προσωπικές και οικονομικές αναταραχές.

“Ferrari” η νέα ταινία του Μάικλ Μαν:

Το επίκεντρο της ταινίας είναι το καλοκαίρι του 1957, μια εποχή τεράστιων προκλήσεων για τον Enzo Ferrari. Ο πρώην οδηγός της Formula 1 αντιμετωπίζει τις συνέπειες του τραγικού θανάτου του γιου του, Dino, σε ηλικία μόλις 24 ετών, εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας. Εν μέσω αυτών των αντιξοοτήτων, η εταιρεία βρίσκεται στο χείλος τόσο της προσωπικής όσο και της οικονομικής κατάρρευσης, με τη χρεοκοπία να απειλεί το εργοστάσιο που ο ίδιος και η σύζυγός του, Laura, έχτισαν από το μηδέν μια δεκαετία νωρίτερα.

Ferrari

Η συναρπαστική αφήγηση παίρνει μια απροσδόκητη τροπή καθώς ο Enzo, οδηγούμενος από ένα αμείλικτο πνεύμα, παίρνει ένα τολμηρό ρίσκο σε έναν μόνο αγώνα, μια καίρια απόφαση που θα μπορούσε είτε να αναζωογονήσει την τύχη του είτε να οδηγήσει σε περαιτέρω πτώση. Το σενάριο διασκευάστηκε από το βιβλίο “Enzo Ferrari: The Man and his Machines” του αθλητικού δημοσιογράφου Brock Yates και το επιμελήθηκε ο Troy Kennedy Martin.

Για τον Μάικλ Μαν, η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή του στο κινηματογραφικό πεδίο μετά από μια επταετή παύση μετά το “Blackhat” το 2015. Η ταινία πρόκειται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2023.

Φεστιβάλ Βενετίας 2023: Ξεκινά με την ταινία «Comandante» της Charlotte Rampling

Related Articles

GP Γαλλίας: Νίκη-θρίλερ για Verstappen

cars

Why Fernando Alonso’s new deal says far more about Mercedes than it does Aston Martin

Bury

Formula 1: Στη Ferrari τρίβουν τα χέρια τους για το συμβόλαιο του Leclerc

cars

O Ecclestone προσπάθησε να αγοράσει το Silverstone

cars

Θύμα hackers ο Romain Grosjean!

cars

New update from Red Bull in Formula 1 leads changes in the Japanese Grand Prix.

cars

F1: Πρεμιέρα το Σάββατο με το GP Μπαχρέιν σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

cars

Που θα δούμε φέτος την Formula 1;

cars

Sainz: Choosing the next Formula 1 team under new regulations is like flipping a coin.

cars