CARSNEWS
AUTONEWS

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο «Κοντός» ο οποίος φέρεται να ανήκει στην ηγετική ομάδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ένας ακόμη κατηγορούμενος ο οποίος φέρεται να ανήκει στην ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να συνδέεται με τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Πρόκειται για τον κατηγορούμενο με το προσωνύμιο «Κοντός» ο οποίος φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη των επεισοδίων το μοιραίο βράδυ ενώ εμφανίζεται και ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του άτυχου αστυνομικού. Ο 40χρονος κατηγορούμενος ,σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την εμπλοκή του στα επεισόδια ωστόσο δεν έπεισε με αποτέλεσμα ανακριτής και εισαγγελέας να του «δείξουν» το δρόμο για τη φυλακή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο «Κοντός» συνεργάστηκε με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, και ήταν εκείνος που «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

«Ο «Κοντός» φορώντας καπέλο, ευρισκόμενος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, συνομίλησε με τον μάνατζερ, ο οποίος βρισκόταν στη κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, πλησίον της πλαϊνής πόρτας, φορώντας μαύρο αμάνικο μπουφάν και μπλούζα σκουρόχρωμη» περιγράφεται στη δικογραφία όπου αναφέρεται ότι στη συνέχεια και οι δυο κατηγορούμενοι «εξήλθαν του γηπέδου, ανέμεναν εξωτερικά του γηπέδου, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όταν αυτοί εξήλθαν τους μοίρασαν τα πολεμοφόδια και τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν, δηλαδή ο « Κοντός» τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και ο μάνατζερ τη ναυτική φωτοβολίδα, να ρίψουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις.».

Οι απολογίες συνεχίζονται.

Related Articles

Τελειώνει ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό

Bury

WRC 2023: Guanajuato Rally México

cars

VW Group Power Day. Η επόμενη μέρα της ηλεκτροκίνησης

cars

Nissan Qashqai. Αποκαλύφθηκε και στη χώρα μας

cars

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα της νέας, ηλεκτρικής Jaguar XJ.

cars

Dacia Duster Pick-Up. Δυστυχώς, αποκλειστικά στη Ρουμανία.

cars

Historic Acropolis Rally 2023: Ρίχνει την αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων

cars

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Η κακοκαιρία Daniel βάζει εμπόδια στα πληρώματα και στους οργανωτές

cars

Η Καινούργιου δηλώνει σοκαρισμένη για τον Μικρούτσικο: «Με αποδομεί συνέχεια» – Του ζήτησαν να μην εμφανιστεί στο «Super Κατερίνα»

cars