CARSNEWS
MOTONEWS

Ποιο αστρονομικό πρόστιμο θα πληρώσει οδηγός μηχανής που παραβίασε 12 σερί κόκκινα φανάρια

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

S24 AUTO

Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Red Traffic Light EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ένας οδηγός μοτοσικλέτας πέρασε 12 διαδοχικά κόκκινα φανάρια το βράδυ της Τετάρτης (8/05) στη Βουλιαγμένη, καθώς τράπηκε σε φυγή στις εντολές των αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο. Όταν συνελήφθη, του επεβλήθη αστρονομικό πρόστιμο.

Η μοτοσικλέτα του συγκεκριμένου αναβάτη τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή της Βουλιαγμένη, διότι δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας.

Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας αγνόησε το σήμα της Τροχαίας να σταματήσει για έλεγχο, και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν, και στην προσπάθειά του να διαφύγει παραβίασε 12 κόκκινους σηματοδότες.

Φυσικά υπέπεσε και σε σωρεία άλλων παραβάσεων του Κ.Ο.Κ., όχι λιγότερο επικίνδυνες – όπως η υπέρβαση των ορίων ταχύτητας, οι επικίνδυνοι ελιγμοί και η αναστροφή σε επικίνδυνα σημεία.

Αρκετές ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης (9/05), εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙΑΣ» στην περιοχή των Μεγάρων. Εξετάζοντας τη μοτοσικλέτα του, διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα ήταν ανασφάλιστη και, μάλιστα, είχε δηλωθεί και σε ακινησία.

Ως αποτέλεσμα, για τη σωρεία παραβάσεων ο αναβάτης δέχθηκε πρόστιμο συνολικά 10.640 ευρώ, ενώ για την παραβίαση της ακινησίας το πρόστιμο αγγίζει τα 10.500 ευρώ. Σύνολο 21.140 ευρώ. Το χρέος αυτό πλέον τον βαραίνει στην ΑΑΔΕ, ενώ παράλληλα επεβλήθησαν και 150 βαθμοί του point system στον αναβάτη.

Related Articles

MotoGP – Για πρώτη φορά 5 Ducati στις 5 πρώτες θέσεις

cars

Voge 300DS adventure: Με μόλις 8 ευρώ τη μέρα παίρνεις μοτοσυκλέτα

cars

R.I.P. Simon Mitchell – Φωτογράφος σκοτώθηκε σε αγώνα Αγγλικού ΜΧ

cars

Volt Lacama 2.0: Ηλεκτρικά γκάζια αλά supersport

cars

Marc Marquez – Γιούχα λίγο πριν την… επίσημη παρουσίαση του στη Gresini

cars

VIDEO: Αυτοκίνητο χτυπάει και καβαλάει μοτοσυκλέτα από τα .. νεύρα του

cars

Tom Cruise: Έπεσε 6 φορές στον γκρεμό με μοτοσυκλέτα για το Mission Impossible 7

cars

Οι καλύτερες premium επιλογές στο leasing

cars

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλεία – Νεκρή μία γυναίκα μετά από σύγκρουση οχημάτων

cars