CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Brad Pitt γίνεται οδηγός της F1: Νέα racing ταινία από τον σκηνοθέτη του μεγαλύτερου blockbuster

Έχουμε τις πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία του Brad Pitt που θα βάλει τα άσπρα του και θα γίνει οδηγός της Formula One.

Τα γυρίσματα της “μυστικής” F1 ταινίας έχουν ξεκινήσει και έτσι μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τον Brad Pitt και τον Damson Idris.

Ο Brad Pitt βάζει τα άσπρα του και μπαίνω πίσω από F1 τιμόνι

Η Apple Original Films αποκάλυψε λεπτομέρειες της πολυαναμενόμενης ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ Brad Pitt για την Formula 1, καθώς τα συνεργεία αρχίζουν να γυρίζουν σκηνές με τον ηθοποιό στο Σίλβερστοουν, όπου διεξήχθη το βρετανικό Grand Prix.

Ταχύτητα και σινεμά: 9 γκαζιάρικες ταινίες που μας πόρωσαν πολύ παραπάνω από όσο παραδεχόμαστε

Η ταινία για τη Φόρμουλα 1, που ακόμα δεν έχει επίσημο τίτλο μόνο κυκλοφορεί ως “Apex”, ξεκίνησε τα γυρίσματα αυτό το Σαββατοκύριακο μπροστά στους οπαδούς με το βρετανικό γκραν πρι να λειτουργεί ως σκηνικό.

F1 Grand Prix of Great Britain - Previews

Η ταινία γυρίζεται σε συνεργασία με την F1 και έχει πρωταγωνιστή τον Brad Pitt στον ρόλο ενός πρώην οδηγού που επιστρέφει στο άθλημα με τη φανταστική ομάδα APXGP, μαζί με τον Damson Idris του “Snowfall”, στον ρόλο του συναθλητή του.

Με τα γυρίσματα να έχουν μόλις ξεκινήσει, το Silverstone, η πρώτη πίστα που φιλοξένησε ποτέ αγώνα F1 το 1950, είναι το πλέον ιδανικό μέρος για την έναρξη της παραγωγής, εν μέσω του βρετανικού Grand Prix, με την “φανταστική” ομάδα να έχει ακόμη και το δικό της pit-stop στην πίστα.

Η φανταστική 11η ομάδα APX, έχει το δικό της γκαράζ και pitwall stand για τους οδηγούς Sonny Hayes, τον χαρακτήρα του Pitt, και Joshua Pearce, τον οποίο υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιόςIdris. Στο επερχόμενο δράμα χρησιμοποιούν ένα μονοθέσιο F2 που έχει μετατραπεί για να μοιάζει με μονοθέσιο F1.

Από το «I do» στο «What If»: Το love story του Tom Hanks & οι πιο διάσημοι ρόλοι που δεν πήρε ποτέ

Η ταινία και η προσπάθεια για μεγαλύτερη αληθοφάνεια

Το επερχόμενο δραματικό φιλμ έχει σκηνοθέτη τον Joseph Kosinski, ο άνθρωπος που πέρυσι μας χάρισε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα blockbuster: το “Top Gun: Maverick” (στο βιογραφικό του επίσης ταινίες όπως “Oblivion” και “Tron”, μεταξύ άλλων), με παραγωγό τον Jerry Bruckheimer, με τον οποίο έχουν δεσμευτεί να παραδώσουν ένα ένα φιλμ όσο το δυνατόν πιο ακριβές, πιστευτό και πιο κοντά με αυτό τον κόσμο της κούρσας. Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο αληθοφανής η ταινία, ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Toto Wolff, εξήγησε:

“Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε στην αφήγηση. Ο Lewis είναι παραγωγός και ήθελε να βεβαιωθεί ότι όταν βγει η ταινία θα είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική. Είναι μια πολύ, πολύ καλή αφήγηση και μετά υπάρχει η προσπάθεια που κατέβαλαν.

“Τους βοηθήσαμε να χρησιμοποιήσουν ένα μονοθέσιο F2 και να φτιάξουν το αμάξωμα γύρω του, ώστε να μοιάζει με μονοθέσιο F1. Το γκαράζ και το pitwall, όλα αυτά, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε και τους δώσαμε το σχέδιο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά. Όταν μπαίνεις στο γκαράζ, όλο το στήσιμο από πίσω είναι πραγματικά απίστευτο”.

https://www.instagram.com/p/CuefpEtLqIy/

Margot Robbie, Dua Lipa και όλοι όσοι μαγνήτισαν τα βλέμματα στην all-pink πρεμιέρα της Barbie

Η ταινία έχει την πλήρη υποστήριξη της F1, η οποία τη βλέπει ως έναν ακόμη τρόπο για να προσελκύσει περαιτέρω το νέο κοινό που έχει έρθει στο άθλημα τα τελευταία χρόνια, ειδικά με τη δημοτικότητα της σειράς “Drive To Survive”.

Ο 59χρονος Pitt έχει ως σύμβουλο τον περίφημο Lewis Hamilton για να μπορέσει να ενσαρκώσει έναν βετεράνο οδηγό που επιστρέφει στη F1 μετά από κάποιο διάστημα αποχής από το άθλημα. Οδήγησε το αυτοκίνητο αυτό το Σαββατοκύριακο, με το κινηματογραφικό συνεργείο να καταγράφει τον ίδιο τον αγώνα χρησιμοποιώντας 20 κάμερες.

Αν δεν ασχολείσαι με το άθλημα, ο Sir Lewis Hamilton είναι Βρετανός οδηγός αγώνων που αγωνίζεται σήμερα στη Formula 1, οδηγώντας για την Mercedes. Στη Φόρμουλα Ένα έχει κατακτήσει μαζί με τον Michael Schumacher επτά τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών (ισοβαθμεί με τον Schumacher), ενώ κατέχει, μεταξύ άλλων, τα ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες (103), τα περισσότεα pole positions (103) και τις περισσότερες θέσεις στο βάθρο (195).

Όσο για άλλα μέλη του cast, o Brad Pitt έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του Javier Bardem που θα είναι ο ιδιοκτήτης της αγωνιστική ςομάδας, ενώ φημολογείται ότι η Kerry Condon θα υποδυθεί την πρώην strategy engineer της Aston Martin και της McLaren, Bernadette Collins.

Η ταινία, για τα δικαιώματα της οποίας πάλεψαν μεγάλα στούντιο όπως Paramount, MGM, Sony, Universal, Disney, Netflix και Amazon πριν τα αποκτήσει η Apple, αναμένεται κάποια στιγμή το 2024.

Related Articles

F1: Πρεμιέρα για την καταπράσινη νέα Sauber C44 – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

Τρομερός Σάινθ πήρε την pole position, καταστροφή για Red Bull και… εκτός δεκάδας!

cars

Το λάθος της Ferrari με τον Vettel

cars

Πού μπορεί να δεις κανείς από κοντά τη Mercedes των 2,5 εκατ. ευρώ;

cars

Why Andretti’s expanding F1 team despite clear rejection

cars

Romain Grosjean: Ο οδηγός που βγήκε ζωντανός από την πύρινη κόλαση

cars

F1: Πήραν προβάδισμα Hamilton και Mercedes

cars

Αποκαλυπτήρια για τη McLaren MCL35M (video)

cars

Formula 1: Έως το 2030 στο πρόγραμμα το Grand Prix Αυστρίας

cars