CARSNEWS
AUTONEWS

«Η ακροδεξιά είναι στην πόρτα της εξουσίας», προειδοποίησε ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας, Γκαμπριέλ Ατάλ

«Η ακροδεξιά είναι στην πόρτα της εξουσίας» προειδοποίησε ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας, Γκαμπριέλ Ατάλ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών.

«Απόψε δεν είναι μια βραδιά σαν τις άλλες, το μάθημα αυτής της βραδιάς είναι ότι η ακροδεξιά είναι στην πόρτα της εξουσίας», προειδοποίησε, Γκαμπριέλ Ατάλ, τονίζοντας ότι ο στόχος τώρα είναι «να αποτραπεί η Εθνική Συσπείρωση από το να έχει απόλυτη πλειοψηφία στον δεύτερο γύρο και από τη διακυβέρνηση της χώρας.

«Το λέω με τη δύναμη που απαιτεί η στιγμή σε κάθε ψηφοφόρο μας. Ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει στην Εθνική Συσπείρωση σε τέτοιες συνθήκες. Η Γαλλία αξίζει να μην διστάζουμε. Ποτέ», συνέχισε. Το ηθικό καθήκον να κάνουμε τα πάντα για να μην συμβούν τα χειρότερα» , ανέφερε ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι υποψήφιοι του Ensemble που ήρθαν τρίτοι θα πρέπει να αποσυρθούν για να υποστηρίξουν «έναν άλλον υποψήφιο που υπερασπίζεται τις αξίες της Δημοκρατίας» απέναντι στον υποψήφιο της Εθνικής Συσπείρωσης.

Κλείνοντας, τόνισε ότι «είναι μια σημαντική επιλογή. Είναι βαριά επιλογή γιατί είναι επιλογή ευθύνης. Και το πιστεύω βαθιά».

Related Articles

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Σάρι, αναλαμβάνει ο Ντιέγκο Αλόνσο

cars

Φωτιές στο πολιτικό σκηνικό βάζει η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου – Στα χαρακώματα κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αποφάσεις της δικαιοσύνης

cars

Σοκαριστική αποκάλυψη από επιζώντα της σφαγής της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova – «Σχεδόν 50 άτομα αυτοκτόνησαν»

Bury

Ένα ακόμα teaser του Opel Manta GSe ElektroMOD.

cars

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα και τις Απόκριες – Πότε και πού θα βρέξει

cars

H Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid με βελτιωτικό πακέτο της TechArt

cars

Το νέο VW Passat πήρε το πράσινο φως για το 2023!

cars

Πολιτικός διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας: Kοινή δέσμευση υπέρ της αξιοποίησης της θετικής ατμόσφαιρας

cars

Φάμμελος: H Κεραμέως να δώσει απαντήσεις για το σκάνδαλο της διαρροής των προσωπικών δεδομένων

Bury