CARSNEWS
AUTONEWS

Κέβιν Ντε Μπρόινε: «Μετά το καλοκαίρι θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω στην Εθνική»

Μετά τον αποκλεισμό του Βελγίου από τη Γαλλία στη φάση των «16» του EURO 2024 ο αρχηγός της ομάδας, Κέβιν Ντε Μπρόινε άφησε υπονοούμενα πως θα αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα

«Είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά ακολουθώντας το. Γνωρίζαμε ότι κόντρα σε μια ομάδα με την ποιότητα της Γαλλίας, δεν θα είχαμε μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας. Είχαμε τις στιγμές μας. Είναι πολύ κρίμα που ηττηθήκαμε με αυτό το γκολ (σ.σ. αυτογκόλ του Βερτόνχεν στο 85’), αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς όταν έχεις για αντιπάλους τον Μπαπέ, τον Γκριεζμάν και τον Τουράμ. Ο προπονητής μας πήρε την απόφαση να περιμένουμε αρκετά χαμηλά και δεν δώσαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες στη Γαλλία.

Αυτό ήταν το πλάνο μας και μέχρι πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα δούλευε. Είμαστε απογοητευμένοι», τόνισε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, για να ρίξει ακολούθως τη… βόμβα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του στην Εθνική Βελγίου:

«Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αφήστε με πρώτα να επεξεργαστώ αυτή την ήττα. Ήταν μια πολύ μεγάλη και κουραστική σεζόν για εμένα. Πρέπει να ξεκουραστώ και θα αποφασίσω μετά το καλοκαίρι…».

πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Triumph X ΒASIΛEIA: Η συνεργασία που θα αποθεώσει και τη δική σας εμφάνιση στην παραλία

cars

Mercedes-Benz Sprinter. Έγινε 25 ετών

cars

Σταθεροποιητικές τιμές στο άνοιγμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών

cars

Σοφά λόγια αρχαίων για το πεπρωμένο

Bury

Στις 23 Φεβρουαρίου και η νέα Mercedes-Benz C-Class.

cars

Φωτιά τώρα στη Μονεμβασιά

cars

Το Hyundai i30 N ανανεώνεται και προσφέρει και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη!

cars

Χαμός στους δρόμους της Αττικής – Πάνω από 200 οδηγοί πιάστηκαν μέσα σε πέντε ημέρες να οδηγούν μεθυσμένοι

cars

Ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις καταγγέλλει και η Βαρσοβία

cars