CARSNEWS
AUTONEWS

Μαρινάκης: Η ψυχική υγεία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν χωρούν fake news και ανεύθυνες αντιπολιτευτικές κορώνες

«Σε κάθε μεταρρυθμιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση θα βρει να πει κάτι, όχι για να βελτιώσει κάποια παράμετρο, αλλά για να διασπείρει fake news. Τελευταίο παράδειγμα, το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε επί της αρχής από την αρμόδια επιτροπή της βουλής την περασμένη Παρασκευή, για την ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης» τονίζει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Απαντά στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας ότι δεν καταργούνται τα ψυχιατρικά νοσοκομεία, το νομοσχέδιο δεν φέρνει απολύσεις, είναι fake news ότι μπαίνουν λουκέτα σε φορείς αντιμετώπισης εξαρτήσεων. Επίσης, τονίζει ότι το νομοσχέδιο ισχυροποιεί τη δημόσια παροχή υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, ισχυροποιείται η πρόληψη και στηρίζονται οι οργανωτικές αλλαγές με σύμμαχο την τεχνολογία.

«Με απλά λόγια, το νομοσχέδιο περιλαμβάνει τις απαιτούμενες οργανωτικές αλλαγές για τη βελτίωση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, αλλαγές που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια» αναφέρει ο κ. Μαρινάκης. «Η υγεία, σε όλες τις εκφάνσεις της, είναι απόλυτη προτεραιότητα αυτή τη τετραετία για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι ακόμη μια μεταρρύθμιση της κυβέρνησης, με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πολίτη. Και επειδή η ψυχική υγεία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, εδώ δεν χωρούν fake news και ανεύθυνες αντιπολιτευτικές κορώνες» προσθέτει.

Related Articles

Ρωσική επιδρομή στη Ντνίπρο με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στην κεντρική Ουκρανία

deleted-w9i2FI7l

Κέρκυρα: Το μπάνιο τουριστών τους βγήκε… ξινό – Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης

Bury

Nέο Ford Puma ST. Διαθέσιμο και με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και με εξαιρετικό χρηματοδοτικό

cars

Η μοναδική M2 Cabriolet είναι πολύ γρήγορη…

cars

Παραγουάη: Βουλευτής σκοτώθηκε από αστυνομικούς που πήγαν στο σπίτι του για να συλλάβουν τον γιο του

cars

Οϊμέ! Χάνεται η “μυρωδιά καινούριου”!

cars

«Έκραξαν» τη Νέγκα για την μπηχτή στη Σάττι – «Είσαι κομπλεξική, πήγες να τη βραβεύσεις, όχι να πεις τη γνώμη σου» -Νέα απάντηση από την ίδια

cars

«Ήμουν το τρόπαιο της Χαμάς στο μεγαλύτερο πάρτι της Γάζας – Έπρεπε απλά να επιβιώσω» – Συγκλονίζει η μαρτυρία ομήρου

cars

Κωστής Χατζηδάκης: Από τα ταξί ξεκινά η ειδική σήμανση για τα POS