CARSNEWS
AUTONEWS

Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον μυκονιάτικο ήλιο τον επηρέασε σημαντικά

Για «ανερμάτιστο και ατεκμηρίωτο λόγο» κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη πηγές της Νέας Δημοκρατίας που σημειώνουν πως «οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν».

«Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά. Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα.

Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον Μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην «προσγείωση» στην πραγματικότητα».

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε καλέσει τον Άδωνη Γεωργιάδη να απαντήσει «αν είναι εκβιαζόμενος» σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Πρόγραμμα» χαρακτηρίζοντας «συνταρακτικό» ότι ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι «δεν τον ενδιαφέρει αν παρακολουθείται, γιατί δεν έχει τίποτα να κρύψει».

Αναφερόμενος στο πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, έκανε λόγο για «απαράδεκτη έρευνα», τονίζοντας πως δεν γίνεται «τέτοια έρευνα να καταλήγει σε τέτοιο σημείο χωρίς σκοπιμότητα» και ότι «προσβάλλει τη νοημοσύνη του κόσμου» και αποτελεί «πλήγμα για τη δημοκρατία».

Related Articles

Hyundai i10 1.2 MPi. Ένα μεγάλο μικρό

cars

Νεαρή Γαλλίδα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε ερειπωμένη εκκλησία στην Ιταλία – Αναζητείται ο σύντροφός της

Bury

Νέο Citroen e-Jumper. Αμιγώς ηλεκτρικό

cars

Τα Κύθηρα θα τα βρούμε και την άνοιξη

cars

Εντυπωσιακή αναβάθμιση για το Toyota Crown.

cars

Lady Jacket: Το πιο κομψό πανωφόρι της άνοιξης αξίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας

Bury

Τζόκερ 03/08/2024: Οι τυχεροί αριθμοί για 2.600.000 ευρώ

wp_update-GSkibItV

Χρειάστηκαν 1.000.000 κρύσταλλοι και 300 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί η δημιουργία Vrettos Vrettakos που φόρεσε η Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision 2024

cars

Mercedes E Class Coupe 220d. Διαχρονική γοητεία

cars