CARSNEWS
AUTONEWS

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Νεκρή βρέθηκε εθελόντρια – Συνελήφθη ο σύντροφός της

Δύο μέρες μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 μια 21χρονη εθελόντρια βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Παρίσι, με την αστυνομία να προχωράει στη σύλληψη του συντρόφου της ως ύποπτου για τη δολοφονία της.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Le Parisien, η μητέρα της εθελόντριας είχε δηλώσει την εξαφάνισή της μετά την τελετή λήξης στο Stade de France, κοντά στο οποίο βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο αφού πρώτα η αστυνομία είχε δώσει την περιγραφή της σε όσους έκαναν περιπολίες στην περιοχή.

Τελικά η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Παρίσι, με την Le Parisien να τονίζει ότι η πρώτη εξέταση έδειξε ότι είχε αιμάτωμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και τραύμα στο λαιμό.

Η σορός της, φυσικά, θα εξεταστεί και από τους ιατροδικαστές, με την αστυνομία να προχωράει στη σύλληψη του συντρόφου της, ο οποίος ήταν επίσης εθελοντής και είχε σχέση μαζί της την τελευταία διετία, ως ύποπτο για τον φόνο της.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (12/8) η οικογένεια του θύματος ενημέρωσε την αστυνομία ότι δέχθηκε μήνυμα από τον σύντροφο της που έλεγε ότι έκανε κάτι ανόητο και τελικά έπειτα από έφοδο στο διαμέρισμα που διέμενε τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ύποπτος ήταν μεθυσμένος και σε κωματώδη κατάσταση έχοντας επιχειρήσει να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και από εκεί, όταν συνέλθει, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Related Articles

Φωτιά στο Πεταλίδι Μεσσηνίας

Bury

Ο καιρός σήμερα 7/4/2024

Bury

Η Volkswagen διακόπτει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

cars

Nέο Hyundai i30. Μία πρώτη γεύση

cars

Alfa Romeo Giulia TZ: Το project!

cars

«Ήταν πρωτόγνωρο και τρομακτικό αυτό που συνέβη» – Συγκλονίζει Ελληνίδα στο Ντουμπάι για τη σφοδρή κακοκαιρία

Bury

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Κω – Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και ένας Έλληνας

Bury

Mercedes-Benz CLA 180d. Μία ντίβα με ουσία.

cars

Τραυματιοφορέας έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που βοηθούσε ασθενή με ανακοπή

cars