CARSNEWS
AUTONEWS

Η συγκριτική αφιέρωση του Βέρτη στον Βασίλη Καρρά

Ο Νίκος Βέρτης πραγματοποίησε συναυλία στον τόπο καταγωγής του, την Καβάλα και αποκάλυψε ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον έπεισε να κάνει μια συναυλία στα μέρη που μεγάλωσε.

Ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή ο Νίκος Βέρτης, αφιέρωσε το τραγούδι «Θύμωσε απόψε η καρδιά» στον αείμνηστο Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2023.

«Θέλω όμως να αφιερώσω αυτό το τραγούδι εξαιρετικά σε έναν φίλο, έναν καλλιτέχνη με τεράστια καρδιά, από εδώ από τον τόπο μας, που δυστυχώς πριν από λίγους μήνες “έφυγε” όμως δεν τον ξεχνάμε», είπε ο τραγουδιστής και ο κόσμος ξεκίνησε να χειροκροτά και να αναφέρει το όνομα του μεγάλου Βασίλη Καρρά.

«Σας ενημερώνω πως αυτός είναι ο λόγος που κάνω σήμερα εδώ αυτή τη συναυλία. Ο Βασίλης με έπεισε και πριν “φύγει” μου είπε: πιτσιρίκο, μην ξεχάσεις, μία συναυλία στον τόπο μας, στα χωριά μας, στην πατρίδα μας. Και φυσικά είχε δίκιο και το αποδείξατε εσείς με την ενέργειά μας», είπε ο τραγουδιστής από τη σκηνή.

Related Articles

Οι ρύποι φέρνουν το τέλος της BMW M2 στην Ευρώπη!

cars

Ford Kuga Plug-in Hybrid. Έχει τα πάντα

cars

Προκαλεί ο νέος πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας: Θα αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω – Υπάρχει και το Διεθνές Δικαστήριο

Bury

Το BMW Group και η UNICEF συνεργάζονται

cars

Hyundai. Στρατηγικής σημασίας συμφωνία με τη Shell

cars

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον γιο τους «Ερμή» και έκαναν πάρτι στο Σούνιο

Bury

Ford. Και τα Emoji μπορούν να βοηθήσουν στην οδική ασφάλεια

cars

Πρόστιμο €875 εκ. από την Κομισιόν σε VW Group και BMW!

cars

Η Ford θα πουλά μόνο ηλεκτρικά από το 2030!

cars