CARSNEWS
AUTONEWS

Red One: Dwayne Johnson και Chris Evans συνεργάζονται για να σώσουν τον εξαφανισμένο Άγιο Βασίλη

Η νέα χριστουγεννιάτικη κωμωδία δράσης «Red One», σε σκηνοθεσία Jake Kasdan και παραγωγή της Amazon MGM Studios, φέρνει τους Dwayne Johnson και Chris Evans αντιμέτωπους με μια σειρά γιορτινών προκλήσεων.

Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου, επικεντρώνεται στον Callum Drift (Johnson), επικεφαλής ασφαλείας του Βόρειου Πόλου, και τον Jack O’Malley (Evans), έναν άτακτο κυνηγό επικηρυγμένων, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρουν τον Άγιο Βασίλη (J.K. Simmons), γνωστό ως «Red One», μετά την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσω μιας αφίσας teaser και μιας ανάρτησης στο Instagram. Ο Callum Drift (Johnson), μέσα από τη λεζάντα της αφίσας, ζητάει βοήθεια για να σωθούν τα Χριστούγεννα, απευθυνόμενος στον εξαφανισμένο Άγιο Βασίλη -εθεάθη για τελευταία φορά στο Βόρειο Πόλο- με την υπόσχεση: «θα σε βρω».

Οι εμπνευστές της ταινίας

Η ταινία βασίζεται σε μια ιδέα του Hiram Garcia, προέδρου της παραγωγής στο Seven Bucks Productions του Johnson, με τον Chris Morgan να υπογράφει το σενάριο. Οι παραγωγοί περιλαμβάνουν τους Hiram Garcia, Johnson, Kasdan, Morgan, Dany Garcia και Melvin Mar.

Κατά τη διάρκεια του CinemaCon στο Λας Βέγκας, η Amazon MGM Studios παρουσίασε 30 λεπτά από την ταινία, κρατώντας όμως μυστικές τις λεπτομέρειες της πλοκής. Το πρώτο τρέιλερ δείχνει τον Johnson να μετατρέπει ένα παιχνίδι Hot Wheels σε μια κανονικού μεγέθους Chevy Corvette χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικη τεχνολογία, ενώ ο Evans ζητά από τον ταμία του καταστήματος μια φιγούρα δράσης της Wonder Woman, σκηνή που καταλήγει με τον Johnson να του απαντάει αυστηρά!

Στο καστ συμμετέχουν, επίσης, οι Lucy Liu, Kiernan Shipka, Bonnie Hunt, Kristofer Hivju, Nick Kroll και Wesley Kimmel.

Η χριστουγεννιάτικη αυτή περιπέτεια υπόσχεται μια γεμάτη δράση και κωμικά στοιχεία αποστολή για τη σωτηρία των Χριστουγέννων, κάνοντας την ταινία «Red One» μια από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες της φετινής χρονιάς.

Related Articles

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Survivor που εξέπληξε τους παίκτες

cars

Να ασκηθεί δίωξη στον Μπολσονάρου για πλαστογραφία πιστοποιητικών εμβολιασμού ζητά η βραζιλιάνικη υπηρεσία

cars

10 τόνους τρόφιμα έριξε με αλεξίπτωτα η Βρετανία στη Λωρίδα της Γάζας

cars

Η Ford Mustang GT3 στο Le Mans 2024

cars

Εκνευρισμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας: Βασανίζετε τις ψυχές μας με πράγματα που σας απασχολούν και μετά κάνετε τον Πόντιο Πιλάτο;

cars

Οδική Βοήθεια: Οι κύριες αιτίες που θα τη χρειαστείς!

Bury

Άκυρη εκκίνηση για το Grand Prix του Λας Βέγκας στη Formula 1 – Διακοπή στα ελεύθερα δοκιμαστικά μετά από οκτώ λεπτά

cars

Ο Μπλίνκεν αναχώρησε από το Ισραήλ για Αίγυπτο και Κατάρ συνεχίζοντας τις προσπάθειες για επίτευξη εκεχειρίας

deleted-w9i2FI7l

Συμφωνίες συνεργασίας άνω των 40 δισ. ευρώ υπογράφουν ευρωπαϊκές εταιρείες στο Κάιρο

cars