CARSNEWS
AUTONEWS

Ο καιρός σήμερα 11/9/2024

Οι τοπικές βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, Τετάρτη 11/9 ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5-6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες σε τμήματα της Θράκης και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 28-29, στη Θεσσαλία από 11 έως 29, στην Ήπειρο από 10 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 12 έως 29-30 βαθμούς, στα Επτάνησα από 19 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 27-29 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 και τοπικά στα νότια έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές ή και καταιγίδες οι οποίες είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 27-28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26-27 βαθμούς.

Related Articles

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί στη Συρία σε αεροπορικά πλήγματα που αποδίδονται στο Ισραήλ

cars

Dacia Duster 1.3 TCe 150 PS. Αποκάλυψη

cars

Ποσό 83 εκατ. ευρώ σε έργα και δράσεις από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Πειραιά – Τι είπαν Χαρδαλιάς και Μώραλης

Bury

Το Toyota Yaris είναι το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς!

cars

Οι κινήσεις που «έκαψαν» τον Πελικό που νάρκωνε τη σύζυγό του και έβαζε να τη βιάζουν – Πώς «στρατολογούσε» τους βιαστές

Εκνευρισμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας: Βασανίζετε τις ψυχές μας με πράγματα που σας απασχολούν και μετά κάνετε τον Πόντιο Πιλάτο;

cars

Η Hyundai ετοίμασε το σκληροτράχηλο Veloster Grappler για την SEMA.

cars

Ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας εκδόθηκε στη Ρωσία από την Τουρκία

wp_update-GSkibItV

Γιώργος Λιάγκας για Παυλίνα Ντάσιου: «Αξιοπρεπέστατη στο πρόβλημα με την υγεία της»

wp_update-GSkibItV