CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Τζο Μπάιντεν έγινε viral – Φόρεσε καπέλο με το σύνθημα «Trump 2024»

Σάλο προκάλεσε ο Τζο Μπάιντεν χθες όταν ο Αμερικανός πρόεδρος φωτογραφήθηκε φορώντας ένα καπέλο με το σύνθημα «Trump 2024».

Η εικόνα δημοσιεύθηκε από τον λογαριασμό Trump War Room στο X, συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, Τζο».

At the Shanksville Fire Station, @POTUS spoke about the country’s bipartisan unity after 9/11 and said we needed to get back to that.

As a gesture, he gave a hat to a Trump supporter who then said that in the same spirit, POTUS should put on his Trump cap. He briefly wore it. https://t.co/7VKZnkVMY7

— Andrew Bates (@AndrewJBates46) September 11, 2024

Ο Μπάιντεν φωτογραφήθηκε την Τετάρτη φορώντας ένα καπέλο του Ντόναλντ Τραμπ σε μια πυροσβεστική υπηρεσία στο Σάνκσβιλ της Πενσυλβάνια, και η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Άντριου Μπέιτς, εξήγησε το πλαίσιο της φωτογραφίας, λέγοντας ότι ο Μπάιντεν μιλούσε για την αμερικανική ενότητα μετά την 11η Σεπτεμβρίου και την ανάγκη επιστροφής σε αυτή τη δύναμη, όταν έδωσε σε έναν υποστηρικτή του Τραμπ ένα καπέλο για να το φορέσει, και στη συνέχεια έλαβε ένα καπέλο MAGA σε αντάλλαγμα.

Related Articles

Η Porsche σκέφτεται μία 911 SUV

cars

Παροξυσμός στην Ερμού για μια στιγμή με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την αγάπη», λέει συγκινημένος

Η απάντηση του Κωστή Χατζηδάκη στους 11 βουλευτές της ΝΔ για τα κόκκινα δάνεια

Bury

Το Toyota RAV4 μεταμορφώνεται σε όχημα διάσωσης.

cars

Βόμβα από Telegraph: Η Μάντσεστερ Σίτι θα αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις αν κριθεί ένοχη

Ο πρόεδρος της Γερμανίας Σταϊνμάιερ δεν θα συγχαρεί τον Πούτιν – Για «ψευδοεκλογές» κάνει λόγο το Υπουργείο Εξωτερικών

cars

Έπαιξαν το Despacito με κόρνες αυτοκινήτων

Bury

Τα τρία εμπόδια στο ναυάγιο στη Σικελία – Βρετανοί δύτες ψάχνουν με ρομπότ

cars

Μήπως η Toyota εξετάζει μία ακόμα πιο ακραία έκδοση του Yaris;

cars