CARSNEWS
AUTONEWS

Σε ρινγκ μετατράπηκε ντιμπέιτ στη Βραζιλία – Υποψήφιος χτύπησε με καρέκλα αντίπαλο του

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού ντιμπέιτ μεταξύ αντιπάλων για τη δημαρχία του Σάο Πάολο όταν ένας υποψήφιος που αγωνιζόταν χτύπησε έναν άλλο με μια καρέκλα και αποβλήθηκε.

Κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ της Κυριακής μεταξύ έξι υποψηφίων, ο υποψήφιος Χοσέ Λουίς Νταϊτένα, τηλεοπτικός παρουσιαστής, εξερράγη από θυμό όταν ο αντίπαλός του Πάμπλο Μαρσάλ, ένας ακροδεξιός infuencer, είπε ότι ο Νταϊτένα δεν ήταν αρκετά άντρας για να τον χτυπήσει, όπως είχε απειλήσει προηγουμένως.

Tremendo!

En televisión abierta, en pleno debate, el candidato a la alcaldía de Sao Paulo, el socialista José Luis Datena se la aplica al candidato libertario Pablo Marcal. pic.twitter.com/yhTm56LBP8

— MIGUEL TAVÁREZ (@MigueTavarez) September 16, 2024

Ο Νταϊτένα είχε απειλήσει να χτυπήσει τον Μαρσάλ σε προηγούμενο ντιμπέιτ, όταν ο Μαρσάλ προέβαλε το 2019 καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση του Νταϊτένα από συνάδελφό του. Η συνάδελφος απέσυρε την καταγγελία της, αλλά αργότερα δήλωσε ότι είχε εκφοβιστεί και σιωπήσει.

Οργισμένος ο Νταϊτένα σήκωσε μια καρέκλα και την έριξε στον ώμο του Μαρσάλ.

Ο Ντατέινα, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, αποβλήθηκε από το ντιμπέιτ.

Ο Μαρσάλ έφυγε για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για ένα μελανιασμένο πλευρό, δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι συνέχισαν το ντιμπέιτ.

Ο Μαρσάλ, ένας αρχάριος πολιτικός, του οποίου η εκστρατεία εκτοξεύτηκε καθώς οι βιτριολικές εμφανίσεις του στο ντιμπέιτ έγιναν viral, βρίσκεται στην τρίτη θέση της δημοσκόπησης πίσω από τον συντηρητικό εν ενεργεία Ρικάρντο Νούνες και τον αριστερό αντίπαλό του Γκιλιέρμε Μπούλος.

Ο Νούνιες και ο Μπούλος βρίσκονται κοντά στις δημοσκοπήσεις, ο καθένας με περίπου το ένα τέταρτο των προθέσεων ψήφου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Datafolha.

Related Articles

Dacia. Mία «μικρή» μάρκα με ιστορία και κυρίως μέλλον

cars

Bridgestone Potenza Sport. Υψηλών επιδόσεων

cars

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το Infiniti QX60.

cars

Μεγάλη συμμετοχή και σπουδαίο θέαμα στην Ανάβαση Ψάθας

cars

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο όρος Πάικο στην Πέλλα

wp_update-GSkibItV

Η στιγμή που 39χρονη αισθητικός πέφτει από ύψος 50 μέτρων – Είχε ανέβει σε βράχο για να βγάλει φωτογραφία

Bury

Opel Corsa 1.2T 100 PS. Οι αξίες του είναι μεγαλύτερες

cars

Οι 20 πιο ακριβές μεταγραφές του φετινού πρωταθλήματος

Bury

Νέα Δημοκρατία για Κασσελάκη: «Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν, όλα όσα ξέρουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς»

cars