CARSNEWS
AUTONEWS

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το Infiniti QX60.

Η Infiniti είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει το ολοκαίνουριο QX60 και τώρα που έχουμε μερικές επίσημες φωτογραφίες, μπορούμε να μιλήσουμε λίγο πιο ανοιχτά για το επερχόμενο μοντέλο. Γιατί μπορεί η Infiniti να μην έχει ακόμα παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά αλλά σύντομα θα αλλάξει αυτό και το 7-θέσιο QX60, αντιπροσωπεύει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την ιαπωνική φίρμα να ξεχωρίζει. Πρώτο και κυριότερο, το design της που μπορεί να μην είναι εντελώς ξεκάθαρο ελέω καμουφλάζ, αλλά για το οποίο έχουμε μία πολύ καλή ιδέα από το QX60 Monograph concept που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του πριν από μερικούς μήνες ως προάγγελος αυτού του μοντέλου παραγωγής.

Περιμένουμε λοιπόν από το νέο QX60 να έχει εντυπωσιακό, αισθαντικό σχεδιασμό που θα το βοηθήσει να κρύψει λίγο τον όγκο του αλλά πιο σημαντικά, να το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Και πιστεύω ότι το QX60 δεν θα έχει πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Όπως δεν θα έχει πρόβλημα και με τα μηχανικά του, καθώς η Infiniti επιβεβαίωσε ότι το νέο μοντέλο θα είναι και πάλι διαθέσιμο με τον ατμοσφαιρικό V6 που παράγει περί τα 300 άλογα από 3,5 λίτρα. Ο κινητήρας όμως δεν θα συνδυάζεται με ένα κιβώτιο διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT) αλλά με ένα νέο, 9-τάχυτο, αυτόματο προέλευσης ZF. Σύμφωνα με την εταιρία, ο συνδυασμός έχει ρυθμιστεί ώστε να είναι όσο πιο… πολυτελής γίνεται και το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μηχανικά, με την Infiniti να υπόσχεται ραφιναρισμένη ποιότητα κύλισης, άνεση αλλά και επιδόσεις.

Το μόνο για το οποίο είμαστε ακόμα σε πλήρες σκοτάδι είναι το εσωτερικό. Το QX60 Monograph concept δεν είχε αποκαλύψει την καμπίνα του οπότε δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τι να περιμένουμε από την έκδοση παραγωγής, αν και η λογική (όπως και οι τάσεις της αγοράς) λέει ότι θα δούμε μινιμαλισμό στο design και μαξιμαλισμό σε όλα τα υπόλοιπα. Περιμένουμε λοιπόν από την Infiniti να αποκαλύψει το νέο QX60, κάτι που λογικά θα συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες.

The post Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το Infiniti QX60. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Fed διατηρεί αμετάβλητα τα επιτόκια στο εύρος του 5,25% έως 5,50%

cars

Νεκρός εντοπίστηκε 56χρονος μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Bury

«Οργιάζει» η συμμορία που «γδύνει» smart στον Πειραιά

cars

Μισοκαμένη ή μισοάδεια, παραμένει φαβορί η ΑΕΚ – Ντεσαβαντάζ πλέον για ΠΑΟΚ η Τούμπα

cars

Νέα αφισορύπανση στην Αττική – Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώνονται και οι αφίσες του ΚΚΕ

cars

Honda: 70 χρόνια και 400 εκατομμύρια μοτοσυκλέτες μετά, συνεχίζει ακάθεκτη!

cars

Πλησιάζουμε στο ντεμπούτο της Porsche Taycan Cross Turismo.

cars

30 χρόνια Seat Martorell

cars

Ντέμης Χασάμπης: Ο ελληνοκύπριος «σούπερ ήρωας» της τεχνητής νοημοσύνης που φτιάχνει μηχανές εξυπνότερες από τον άνθρωπο

Bury