CARSNEWS
AUTONEWS

Φήμες για ειδύλλιο του Έλον Μασκ με την Τζόρτζια Μελόνι – Η απάντηση του δισεκατομμυριούχου

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν διάφορες φήμες για ειδύλλιο του Έλον Μασκ με την Τζόρτζια Μελόνι, με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο να δίνει τη δική του απάντηση στους χρήστες της πλατφόρμας Χ.

Το αφεντικό της πλατφόρμας σχολίασε κάτω από την ανάρτηση ενός λογαριασμού που είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του Μασκ με την Ιταλίδα πρωθυπουργό.

«Δεν είμαστε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά και μετά πρόσθεσε ότι «ήμουν εκεί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Μελόνι».

Υπενθυμίζεται, ότι οι φήμες ξεκίνησαν μετά τη βράβευση της Μελόνι σε επίσημο γκαλά στη Νέα Υόρκη, όπου έλαβε το βραβείο Global Citizen Award από τη δεξαμενή σκέψης Atlantic Counci.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ζήτησε προσωπικά να την προλογίσει ο Έλον Μασκ και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να επαινέσει την ομορφιά της και τον χαρακτήρα της. «Είναι ακόμη πιο όμορφη εσωτερικά από ό,τι εξωτερικά», είπε μεταξύ άλλων, με εκείνη να αποκαλεί τον δισεκατομμυριούχο «πολύτιμη ιδιοφυΐα».

Related Articles

Nissan Ariya. To σχεδιαστικό του ταξίδι

cars

Audi Q3 35 TFSi S Tronic. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

To είδωλο Adele παρακολούθησε ποδοσφαιρικό αγώνα με βεντάλια, μπίρα και σκουλαρίκια ελληνικού brand

Nέες δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για τη συναυλία στο Τσεσμέ: Προσβολή να τραγουδήσω με φόντο αφίσα του Κεμάλ 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρo

deleted-w9i2FI7l

Η Maserati βαφτίζει το νέο SUV της, Grecale!

cars

Η Subaru παρουσιάζει το ανανεωμένο Crosstrek στις Η.Π.Α.

cars

Πυροσβεστική: 44 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

wp_update-GSkibItV

Οι ένοπλες δυνάμεις της Μπουρκίνα Φάσο σκότωσαν 223 αμάχους – Τι καταγγέλλει η HRW

Bury

Μπάιντεν: Η ουκρανική εισβολή στο Κουρσκ δημιούργησε πραγματικό δίλημμα στον Πούτιν

cars