CARSNEWS
AUTONEWS

Survivor: Διπλή αποχώρηση από το παιχνίδι – Η μια παίκτρια φεύγει από μόνη της κι η άλλη ηττήθηκε στον τάκο

Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, το βράδυ της Παρασκευής, οι παίκτες της κίτρινης και της πράσινης ομάδας συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου κι εκεί, όλοι, συμμετέχοντες και τηλεθεατές, ενημερώθηκαν για τα… δυσάρεστα νέα.

Νωρίτερα στο ίδιο επεισόδιο η Κερασιώτη είχε ανακοινώσει την οικειοθελή της αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο για «προσωπικούς λόγους». Ένα πλήγμα που η κίτρινη ομάδα θα έπρεπε να διαχειριστεί από την επόμενη ημέρα.

Tο έπαθλο του χθεσινού αγωνίσματος κέρδισε η Πράσινη ομάδα που έπαιξε καλύτερα.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιο πρόσωπο θα ακολουθούσε το νεαρό μοντέλο στην Ελλάδα με την επόμενη πτήση από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Μετά την ψήφο της κίτρινης ομάδας, η Χριστιάνα ένιωσε την ανάγκη να χρησιμοποιήσει το τοτέμ ασυλίας για να «απαλλαγεί» από τον φόβο να βρεθεί υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Γεωργία και ο Βλαδίμηρος απέσπασαν τρεις αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν στον τάκο του Survivor. Η Χριστιάνα συγκέντρωσε μόλις δύο ψήφους, και ο Γιώργος Λιανός της επισήμανε ότι είχε κάνει λάθος που χρησιμοποίησε το τοτέμ ασυλίας.

Στην τριάδα των υποψηφίων προστέθηκε η Μαρία Κερασιώτη, με τον παρουσιαστή του Survivor να σημειώνει ότι δεν της δόθηκε καθόλου χρόνος προσαρμογής από την ομάδα της.Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η στιγμή για τη μονομαχία των τριών, με τη Μαρία Κερασιώτη να είναι αυτή που ηττήθηκε από τους δύο αντιπάλους της, αναγκάζοντάς την να αφήσει πίσω της το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Related Articles

Συνεργασία μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας διαβεβαίωσαν Σολτς και Μακρόν

Bury

Lancia Design Day – Η πρώτη ημέρα της νέας εποχής!

cars

NISMO. Σε ειδική έκθεση από τη Nissan

cars

Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να μας κερδίσει μπροστά σε τόσο κόσμο, λέει ο σούπερσταρ της Γεωργίας Κβίτσα Κβαρατσχέλια

cars

Κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα με βροχές και καταιγίδες – Πτώση της θερμοκρασίας – Πότε βελτιώνεται ο καιρός

Bury

Τρομερή η επίδοση του Kia Niro στον τάρανδο

cars

Η AC Schnitzer “βάζει χέρι” στην Toyota Supra!

cars

Ford Puma Rally1. Ο… εκλεκτός της Ford για το WRC!

cars

Nissan Leaf.  Mε πρωτοποριακή τεχνολογία V2G

cars