CARSNEWS
AUTONEWS

Η Alfa Romeo ακυρώνει τα πλάνα για τις νέες GTV και 8C;

Απ’ ότι φαίνεται, για άλλη μία φορά το μεσοπρόθεσμο πλάνο που ανακοινώθηκε από την Alfa Romeo ως χάρτης για την επόμενη 5-ετία αναπροσαρμόζεται προς το χειρότερο καθώς ο επικεφαλής της Fiat Chrysler Automobiles, Mike Manley, έκανε λόγο για “σημαντική μείωση” στην μελλοντική γκάμα, με “αντίστοιχη μείωση στα έξοδα”. Χωρίς να έχουμε στη διάθεση μας περισσότερες λεπτομέρειες, η λογική λέει ότι η Alfa Romeo θα περιοριστεί στα 4 μελλοντικά μοντέλα: τους αντικαταστάτες των Giulia και Stelvio, την Tonale και ένα μικρότερο SUV-crossover που έχουν μεγαλύτερο βάρος αναφορικά με τον όγκο πωλήσεων.

Αυτό σημαίνει ότι οι κορυφαίες GTV και 8C που αποτελούσαν μέρος του 5-ετούς πλάνου της Alfa Romeo είτε μπήκαν στο συρτάρι μόνιμα είτε θα καθυστερήσουν και θα τις ξαναδούμε στον χάρτη της εταιρίας για την επόμενη 5-ετία. Η αλήθεια είναι ότι η είδηση δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη δεδομένων των αλλαγών που θα συντελεστούν στο προσεχές μέλλον με την συγχώνευση της Fiat-Chrysler με το PSA Group.

Το τρέχον πλάνο της Alfa Romeo είχε εκπονηθεί κάτω από την ηγεσία του Sergio Marchionne ο οποίος όμως έφυγε από την ζωή τον προηγούμενο χρόνο. Έκτοτε, ο Manley έχει φροντίσει να εκλογικεύσει λίγο τα σχέδια έπειτα από τις απώλειες που παρουσίασε τόσο η Alfa Romeo όσο και η FCA στην Ευρώπη γενικότερα. Τώρα, μπαίνει στο κάδρο και ο Carlos Tavares που θα αναλάβει τα ηνία του group που θα προκύψει από την συγχώνευση. Ο Tavares είναι ένας εξαιρετικός CEO αλλά φημίζεται για τον “εξορθολογισμό” των εξόδων μέσω περικοπών ώστε να επαναφέρει την όποια εταιρία στον σωστό δρόμο.

Related Articles

Πέταξαν μολότοφ στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου – Τραυματίστηκε ο αστυνομικός που ήταν στο φυλάκιο

cars

Τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν ζητά η Νέα Αριστερά

Bury

Το Citroën C3 στην κορυφή

cars

Η Μαρία Κανελλοπούλου συγκινήθηκε περιγράφοντας μια άγνωστη ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου

Bury

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί φρέσκα ζυμαρικά

cars

Νέο Hyundai Tucson. Σχεδιαστική επανάσταση!

cars

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ζητά το βαγόνι όπου κάπνιζε ο Αμπντούλ Χαμίτ Β’ στη διαδρομή για την συμπρωτεύουσα

Γαλλία: Επτά αγνοούμενοι, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, από τις σφοδρές βροχοπτώσεις

cars

Η Mini ανανεώνεται και ετοιμάζει 3 νέα μοντέλα!

cars