CARSNEWS
AUTONEWS

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί φρέσκα ζυμαρικά

Για τη διακίνηση στην ελληνική αγορά φρέσκων ζυμαρικών, προέλευσης Ιταλίας, τα οποία μπορεί να περιέχουν αραχίδες, από διασταυρούμενη επιμόλυνση της πρώτης ύλης, ενώ στην επισήμανση τους δεν αναγράφεται, ενημερώθηκε ο ΕΦΕΤ μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF).

Πρόκειται για το προϊόν με ξενόγλωσση ονομασία πώλησης «Girasoli vegani spinaci e anacardi 250×6» και εμπορική ονομασία «Bertagni Plant Cuisine».

Η ελληνική ονομασία πώλησης του προϊόντος είναι «Φρέσκα Ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους», ενώ οι ημερομηνίες ανάλωσης, στις οποίες διαπιστώθηκε το πρόβλημα είναι: 28/4, 5/5, 12/5, 20/5, 27/5, 3/6 και 10/6.

Το προϊόν διακινείται από την εταιρεία «ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ», η οποία το έχει ήδη αποσύρει από τα καταστήματά της.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν και είναι αλλεργικοί σε αραχίδες να μην το καταναλώσουν.

Related Articles

Audi A1 Sportback 30 TFSi S Tronic. Premium σε όλα

cars

Volvo C40 Recharge. Διευρύνει τη γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων

cars

Αγορά αυτοκινήτου. Ήταν αναμενόμενο

cars

Opel Mokka 1.2T 130 PS AT8. Το μοντέλο που ξεκινά την αλλαγή της Opel

cars

Η Volkswagen αποκαλύπτει το Arteon Shooting Brake με ένα σκίτσο!

cars

«Δεν θα το παίξω άγιος»: Η κατάθεση του ηθοποιού από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που κατηγορείται ότι έκλεβε αυτοκίνητα

cars

Η Peugeot συμμετέχει στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Σαγκάης

cars

Ford. Επιταχύνει την έρευνα και εξέλιξη στον τομέα των μπαταριών

cars

BMW M8 Gran Coupe. Στιλ με επιδόσεις και μία δόση πρακτικότητας!

cars