CARSNEWS
NEW MODELS

Το teaser του αγωνιστικού επιβεβαιώνει τη μεγάλη μάσκα της νέας BMW M4

Μπορεί η επίσημη πρεμιέρα της νέας Μ4 να απέχει ακόμα χρονικά όμως η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser εικόνα το αγωνιστικού της κατηγορίας GT3 που θα βασίζεται σε αυτήν.

Η Μ4 GT3 απευθύνεται σε ιδιώτες αγωνιζόμενους, θα αντικαταστήσει την αντίστοιχη M6 και αισθητικά επιβεβαιώνει πως το μοντέλο παραγωγής θα έχει την μεγάλη και ιδιαίτερη μάσκα που είχε παρουσιαστεί με το πρωτότυπο. Άλλωστε ευθύς εξαρχής οι άνθρωποι της BMW είχαν πει πως το concept ελάχιστα θα διαφέρει από το αυτοκίνητο που θα μπορεί κανείς να αγοράσει στις κατά τόπους αντιπροσωπείες της μάρκας.

Γεγονός είναι πάντως πως ούτε στο συγκεκριμένο teaser αλλά ούτε και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φαίνεται πόσο χαμηλά κατεβαίνει η μάσκα. Το βέβαιο από την άλλη είναι πως δεν θα έχει σχέση με αυτήν της τρέχουσας σειράς 3.

Πίσω από τη μάσκα πάντως θα υπάρχει ο καινούργιος εξακύλινδρος με την κωδική ονομασία S58, που θα κινεί και το αγωνιστικό. Αποτελεί την εξέλιξη του προηγούμενου συνόλου των μοντέλων Μ και χρησιμοποιείται ήδη στις X3 και X4 M. Στα SUV και στην έκδοσή του Competition αποδίδει 510 PS, ενώ στην Μ4 μπορεί να ανέβει και λίγο παραπάνω.

Related Articles

Το νέο VW Golf GTD δίνει ραντεβού στη Γενεύη

cars

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen Arteon

cars

Το 2024 έρχεται ο αντικαταστάτης της McLaren P1

cars

Αγάπη μου διέλυσα τη Ferrari – Τέσσερις ιστορίες αυτοκινητικής φρίκης

cars

Το νέο Opel Insignia και η τεχνολογία φωτισμού IntelliLux LED Pixel Light

cars

Trabant: To συνθετικό διαμάντι του Ανατολικού Μπλοκ

cars

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ: Ολιγόωρος νυχτερινός αποκλεισμός κυκλοφορίας σε κλάδους του κόμβου Δρεπάνου

cars

H Ford έφτιαξε αναπνευστήρες κατά του κορονοϊου με ανεμιστήρες από… αεριζόμενα καθίσματα!

cars

Με αυτόν τον τρόπο θα παραμείνει στη Ferrari ο Vettel και το 2021

cars