CARSNEWS
NEW MODELS

Με αυτόν τον τρόπο θα παραμείνει στη Ferrari ο Vettel και το 2021

Ο Sebastian Vettel είναι ένας από τους πρωτοκλασσάτους πιλότους της Formula 1 που στο τέλος του 2020 θα είναι δίχως συμβόλαιο. Η συνεργασία του Γερμανού με τη Ferrari τυπικά θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου, με τις φήμες περί επικείμενου «διαζυγίου» να… δίνουν και να παίρνουν τους τελευταίους μήνες.

Τα δεδομένα, όμως, αλλάζουν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου, η οποία έχει πλήξει και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ακριβώς αυτός είναι ο ένας από τους δύο βασικούς λόγους για τους οποίους είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για τουλάχιστον το 2021.

Τον δεύτερο λόγο τον αποκάλυψε ο Mattia Binotto. «Ο Sebastian αγαπάει τη δουλειά του. Αυτός είναι ένας λόγος τον οποίον δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε στη Ferrari. Αυτή την περίοδο κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα, καθώς θα ήθελε να έχει επιστρέψει στη δράση. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε όλοι, ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να πάνε όλα όπως τα είχαμε προγραμματίσει» ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της Ferrari, μιλώντας στο ιταλικό «Sky».

Η Ferrari, πάντως, ζει και κινείται σε ρυθμούς COVID-19, καθώς το πρόγραμμα «Back on Track» που εφαρμόζει η εταιρία προβλέπει τη συνεχή παρακολούθηση όλου του δυναμικού από εξειδικευμένο προσωπικό και λοιμωξιολόγους, καθώς και την υποβολή όλων σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Dacia Sentry είναι η Porsche Taycan του «φτωχού»

cars

H Polestar ανοίγει τη γραμμή παραγωγής της στην Κίνα!

cars

Η Volkswagen θέλει αντίπαλο δέος για το Tesla Roadster

cars

Μια ιδέα για φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων

cars

Άδεια κυκλοφορίας για αυτόνομη κάψουλα μεταφοράς προϊόντων

cars

Ποιο εργοστάσιο διακόπτει την παραγωγή του VW Golf

cars

Η φουτουριστική επιστροφή του Smart Roadster

cars

Θα δίνατε όνομα στο παιδί σας “Subaru” ή “Cadillac”;

cars

Το νέο Mokka θα εγκαινιάσει το καινούργιο πρόσωπο της Opel

cars