CARSNEWS
AUTONEWS

Cowgirl Cooper: Δε χρειάζεται να είστε από το Τέξας για να βάψετε έτσι τα μαλλιά σας

Όλα τα χρώματα μαλλιών έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το ξανθό είναι εντυπωσιακό, ωστόσο μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά με το συχνό ντεκαπάζ, κιτρινίζει και θέλει ρεφλέ, ενώ η ρίζα μάς υπενθυμίζει συχνά πως δεν είμαστε ξανθιές από φυσικού μας. Το μαύρο είναι μυστηριώδες, αλλά ξανοίγει πάρα πολύ δύσκολα αν θελήσουμε να το αλλάξουμε και κάνει πραγματικά εξοργιστική αντίθεση με τη λευκή ρίζα, αν τα μαλλιά μας έχουν αρχίσει να γκριζάρουν.

Τι συμβαίνει όμως με το φλογερό κόκκινο; Το κόκκινο που είναι το σπανιότερο και το πιο μοιραίο όλων, είναι και το πιο δύσκολο. Ξεβάφει σε κάθε λούσιμο και μάλιστα ανομοιόμορφα, με αποτέλεσμα να έχουμε διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου πάνω στο κεφάλι μας – χωρίς να το έχουμε επιδιώξει. Αφήνει τους λεκέδες του παντού σε πετσέτες, μαξιλαροθήκες, στάζει ακόμη και στο μέτωπό μας μετά από μια βουτιά στο νερό. Και κάπου εδώ μπαίνουμε στο θέμα μας που είναι η απόχρωση του κόκκινου, Cowgirl Cooper, η οποία εκτός από trend στο TikTok, έχει το ατού ότι είναι εύκολη για τα δεδομένα του ζόρικου κόκκινου.

Kαταρχάς, τι απόχρωση είναι το Cowgirl Cooper;

Eίναι ένα σκούρο καστανοκόκκινο που αναδεικνύεται στον ήλιο και μοιάζει εντελώς φυσικό. Προσωπικά μου θυμίζει τα κόκκινα χρωμοσαμπουάν που κυκλοφόρησαν στα ’90s και τα περνούσαμε πάνω στα φυσικά καστανά ή καστανόξανθα μαλλιά μας, δίνοντάς τους μια κόκκινη πινελιά που έλαμπε κατά την κίνηση των μαλλιών στο φως. Ανάλογα με τη βάση μιας γυναίκας, το Cowgirl Cooper αλλάζει.

Και γιατί να το υιοθετήσετε;

Γιατί είναι μια εύκολη απόχρωση αν αγαπάτε το χάλκινο, καθώς είναι κατά βάση πιο σκούρο από το τζίντζερ ή το έντονο κόκκινο και ξεβάφει λιγότερο, ενώ ταυτόχρονα κολακεύει περισσότερες επιδερμίδες χωρίς να μοιάζει ξένο πάνω σας. Το ότι είναι τάση το αφήνουμε για το τέλος.

Related Articles

Η Mini ανανεώνεται και ετοιμάζει 3 νέα μοντέλα!

cars

Formula 1: Ο Ράιαν Ρέινολντς, ο Ρομπ ΜακΕλχένι και η ιδιοκτήτρια της Μίλαν απέκτησαν το 24% της Alpine για 200 εκατ. ευρώ

cars

Απίστευτο περιστατικό στην Κόρινθο: Έκαναν νεκροψία σε 60χρονο και βρήκαν μέσα του ένα ιατρικό εργαλείο

cars

Ο καιρός σήμερα 23/3/2024

cars

Audi – Ειδική έκθεση «The Speed of Light» στο μουσείο της

cars

Kia Futuron Concept. Με έμπνευση από Α.Τ.Ι.Α. και “αστραπιαία” επιτάχυνση.

cars

Fiat Panda: Ποιος είπε ότι στα 40 δεν μπορείς να ανανεωθείς;

cars

«Η σφαγή δεν είναι αγάπη»: Διαμαρτυρία vegans στο Σύνταγμα

Bury

Mercedes E Class Coupe 220d. Διαχρονική γοητεία

cars