CARSNEWS
AUTONEWS

Ο καιρός σήμερα 23/3/2024

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο τμήματα της χώρας σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου, με παροδικές βροχές να αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στα ορεινά.

Σύμφωνα με το meteo.gr, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες κυρίως στη Δυτική και Νότια Ελλάδα. Όμβροι ή παροδικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως σε ορεινά τμήματα της δυτικής χώρας και δευτερευόντως σε περιοχές των Επτανήσων και της Κρήτης. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 16-18, στην Ήπειρο από 4 έως 19, στη Θεσσαλία από 2 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18-20 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 18, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 3 έως 15-16 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17-18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Related Articles

Hyundai Motorsport. Δοκιμές στην Ελλάδα παρουσία του Υφυπ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη

cars

Οι γιορτινές ταινίες και τα αυτοκίνητά τους

cars

Η Mercedes-AMG στέκεται απέναντι στον ρατσισμό.

cars

50 Χρόνια Skoda 110R. Η Porsche της Ανατολής

cars

Νέο Ford Explorer: Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover που κατασκευάζεται στην Ευρώπη

cars

Επιφυλακτικά αισιόδοξος ο Λευκός Οίκος για τις συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα

cars

«Μετρούν τις πληγές» τους από την πλημμύρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Τέσσερις νεκροί, παραμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι

Bury

Nέο Ford Puma. Το πλέον απολαυστικό της κατηγορίας

cars

Πρώην παίκτης των ΑΕΛ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι χωρίζει επειδή ανακάλυψε ότι τα παιδιά δεν είναι δικά του

cars