CARSNEWS
AUTONEWS

Η Land Rover εξαγόρασε την Bowler.

Η Bowler είναι μία εταιρία που εξειδικεύεται στην (εξαιρετικά περιορισμένη) παραγωγή ακραίων εκδόσεων off-road οχημάτων και αγωνιστικών για rally-raid διοργανώσεις αλλά πάνω απ’ όλα, είναι μία εταιρία που εξειδικεύεται στην βελτίωση/αναβάθμιση μοντέλων της Land Rover. Τώρα, έχει την ευκαιρία να δουλέψει πιο στενά από ποτέ με την αγγλική εταιρία καθώς η Land Rover την εξαγόρασε έναντι αδιευκρίνιστου ποσού και θα την εντάξει στο λεγόμενο Special Vehicle Operations Division.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Land Rover θα αλλοτριώσει την Bowler. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πλάνο που προβλέπει την αντικατάσταση των “SVR” εκδόσεων με αντίστοιχες “Bowler” αλλά απ’ ότι φαίνεται, η Bowler θα τοποθετηθεί στο πλευρό του SVO και δεν αποκλείεται η Land Rover να λανσάρει ειδικές, “Bowler” εκδόσεις μοντέλων της με διαφορετικό χαρακτήρα από τις SVR. Και αν αναρωτιέσαι τι έχει να κερδίσει από αυτή την εξαγορά η Land Rover, η απάντηση εντοπίζεται στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η Bowler σε τεχνικές παραγωγής περιορισμένων αριθμών, στην εξέλιξη αξιοζήλευτων off-road χαρακτηριστικών και στην κατασκευή αξιόπιστων και ανθεκτικών εξαρτημάτων που είναι ικανά να αντεπεξέλθουν ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες .

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Bowler θα συνεχίσει να λειτουργεί από τις εγκαταστάσεις της στο Belper και δεν θα μετακομίσει στα κεντρικά της SVO στο Coventry.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ποινή φυλάκισης σε μέλη ζάπλουτης ινδικής οικογένειας – Εκμεταλλεύονταν τους οικιακούς βοηθούς τους

cars

Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο Δίστομο – «Σήμερα είμαι εξοδούχος στρατιώτης»

cars

«Red Dot» για το Kia Niro PHEV

cars

Σαν σήμερα 27 Ιουνίου: Ο Αλέξης Τσίπρας σοκάρει την Ευρώπη προκηρύσσοντας δημοψήφισμα – Το «Όχι» που έγινε «Ναι σε όλα»

Bury

Ξανά στο προσκήνιο η καυτή GR Corolla.

cars

Jeep Compass 1.4T AWD AUTO. Εντός εκτός ικανό

cars

Σε 55 φορές ισόβια καταδικάστηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης σε γκέι κλαμπ στο Κολοράντο με πέντε νεκρούς

Bury

Με εκτίμηση στο κλασικό αυτοκίνητο

cars

Πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

cars