CARSNEWS
NEW MODELS

H ψηφιακή αποκάλυψη της νέας Mercedes E-Class

Αυτήν τη φορά ήταν το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εκείνο που πρόδωσε τη νέα Mercedes-Benz E-Class φέρνοντας στο φως το ανανεωμένο παρουσιαστικό της.

Η στιγμιαία εμφάνιση του αυτοκινήτου στην ψηφιακή οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ήταν αρκετή ώστε η εικόνα της γερμανικής μπερλίνας να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία όσων μέχρι σήμερα επιχειρούσαν να μαντέψουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις καμουφλαρισμένες επιφάνειες του αμαξώματός της.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τον σχεδιασμό της ανανεωμένης Mercedes-Benz E-Class, η υπεραπλούστευση των γραμμών και η δημιουργία ενός πιο εκλεπτυσμένου συνόλου ήταν ένας από τους στόχους των Γερμανών, ο οποίος επετεύχθη με στοχευμένες παρεμβάσεις στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος.

Κατά τα λοιπά, η μεγαλύτερη διαφοροποίηση σε σχέση με το παρελθόν θα υπάρχει στους τομείς του εξοπλισμού και της τεχνολογίας, καθώς η επανασχεδιασμένη E-Class θα διαθέτει το σύστημα «MBUX» («Mercedes-Benz User Experience»), τιμόνι νέας σχεδίασης, το πακέτο υπηρεσιών «Mercedes Me», μεγάλες έγχρωμες οθόνες και αναβαθμισμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Επίσης, η επανασχεδιασμένη E-Class θα διατίθεται και με αποδοτικότερο σύστημα υβριδικής διάταξης κινητήρα. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

F1: Οι βαθμολογίες οδηγών και κατασκευαστών μετά τον αγώνα στο Σάο Πάολο

cars

Η γυμνή αλήθεια του διπλοκάμπινου pickup της Hyundai

cars

“Δεν είναι αυτός που φαντάζεστε” λέει για τον M. Schumacher Ιταλός νευροχειρουργός

cars

H Mercedes G63 ισοπεδώνει τον ανταγωνισμό στη ρωσική στέπα (Video)

cars

Hamilton: Πάντα γελάω με τα σχόλια του Alonso

cars

KIA Sorento PHEV: Με 265 άλογα από αρχές του 2021 στην Ευρώπη

cars

Κορωνοϊός: Μειώσεις μισθών και αναστολές συμβάσεων στη McLaren!

cars

Tα SUV αλλάζουν γιατί “σκοτώνουν” ακόμη και με ταχύτητα 32 χλμ./ώρα!

cars

Το Toyota Aygo δεν καταργείται και δεν θα είναι ηλεκτρικό

cars