CARSNEWS
AUTONEWS

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την Giulia GTA!

Τελικά οι φήμες για την Alfa Romeo Giulia GTA επιβεβαιώνονται και όχι μόνο αυτό, αλλά απ’ ότι φαίνεται η ισχυρότερη και ελαφρύτερη έκδοση δεν θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της τον Ιούνιο αλλά αρκετά νωρίτερα! Η ιταλική φίρμα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα πολύ σύντομο video σύμφωνα με το οποίο στην έκθεση της Γενεύης, στις 3 Μαρτίου, θα λάβει χώρα “μία μνημειώδης επιστροφή”. Το video δεν παρέχει επιπλέον πληροφορίες, αν εξαιρέσεις το “ξύπνημα” ενός θηριώδους βενζινοκινητήρα αλλά όλα δείχνουν ότι η επιστροφή αφορά την Giulia GTA ως μέρος των εορτασμών για τα 110 χρόνια της Alfa Romeo αλλά και για την 65η επέτειο από την παρουσίαση της Giulia Sprint GTA το 1965.

Να θυμίσουμε ότι η σύγχρονη Giulia GTA θα διαθέτει μία αναβαθμισμένη έκδοση του twin-turbo V6 των 2,9 λίτρων, πιθανότατα με 620 άλογα, νέο και πιο επιθετικό bodykit που θα συνδυάζεται με φαρδύτερα φτερά και ανάλογα φαρδύτερα μετατρόχια και μειωμένο βάρος που αν αληθεύουν οι φήμες, θα ξεκινά από τα 60 κιλά περίπου ενώ δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμη και μία έκδοση χωρίς πίσω καθίσματα. Δεν εφόσον μιλάμε για “GTA”, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και στοιχεία όπως οι ζάντες από κράμα μαγνησίου… Το κακό είναι ότι η Giulia GTA θα λανσαριστεί ως μία ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής οπότε μπορούμε με απόλυτη ασφάλεια να περιμένουμε και μία σημαντική αύξηση στην τιμή σε σύγκριση με την… “απλή” Giulia Quadrifoglio!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα εσωτερικά στις Η.Π.Α.

cars

Σαν σήμερα 15 Απριλίου: Η Παναγία των Παρισιών τυλίγεται στις φλόγες

cars

Toyota: Παράγει ξανά ανταλλακτικά για το 2000GT μετά από 50 χρόνια!

cars

Νέα Porsche 911 GT3. Ισχυρότερη και ταχύτερη.

cars

Νέο Renault Captur. Με πληθώρα επιλογών

cars

Πλήρωσε 200 δολάρια για μια νύχτα σε διάσημο ξενοδοχείο, έμεινε τσάμπα για χρόνια και προσπάθησε να γίνει ιδιοκτήτης του

cars

Famagusta: Συγκλόνισε ο βιασμός του Μιχάλη στις φυλακές από Τούρκο αξιωματικό και η εξομολόγηση 50 χρόνια αργότερα

cars

Στην Αθήνα η συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας – Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης

Bury

Παράνοια! Το νέο GMC Hummer ζυγίζει πάνω από 4 τόνους!

cars