CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτό είναι το πιο «κακό» Toyota Hilux του κόσμου!

Η βρετανική εταιρία μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστή αλλά αναλαμβάνει να εξατομικεύει διάφορα πολυτελή αυτοκίνητα, όπως Mercedes, Bentley, Lexus κ.α. Τα περισσότερα είναι λιμουζίνες και SUV, αλλά από πέρυσι έχει κάνει μια εξαίρεση και προσφέρει το πακέτο Sports Line Black Bison Edition για το Toyota Hilux.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες το body-kit είναι αρκετό για να μετατρέψει το άκακο Hilux στο απόλυτο pickup για όποιον θέλει να σκορπίζει τον τρόμο στους δρόμους (λέμε, τώρα). Καταρχήν είναι βαμμένο σε μαύρο και το πακέτο περιλαμβάνει φουσκωμένα φτερά, νέους αγριεμένους προφυλακτήρες, καπό με μεγάλες εισαγωγές αέρα, «ζαντάρες», σκαλοπάτια κ.α.

Εντύπωση προκαλεί η τριπλή απόληξη που βγαίνει από το πλάι. Μία από κάθε πλευρά, παρακαλώ, ως ένδειξη υπεροχής και στοιχείο γοήτρου. Το συνολικό bodykit αυξάνει το πλάτος του αμαξώματος κατά 55 mm, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχουν ενισχύσεις και προστατευτικές ποδιές. Το πακέτο μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε έκδοση του Hilux με την τιμή να είναι διαπραγματεύσιμη. Και αρκετά υψηλή αφού υπάρχει εκτενής χρήση κάρμπον.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Κριτική και στη Βρετανία για το Autopilot της Tesla

cars

Απομακρύνεται ο Andy Palmer από την Aston Martin

cars

Η πρώτη μοτοσικλέτα της Aston Martin πάτησε πίστα (Video)

cars

Volkswagen: Νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες after sales

cars

Αυξημένες κατά 25% οι πωλήσεις της Rolls-Royce

cars

Στην Ελλάδα το νέο Audi A3. Από 22.340 ευρώ

cars

Η άγνωστη ιστορία της Alfa Romeo Arna

cars

Περισσότερα για το ηλεκτρικό crossover της Kia

cars

Ένας άγνωστος θρύλος: Το Mitsubishi Evo IX σε έκδοση station wagon

cars