CARSNEWS
NEW MODELS

Πρώτο teaser για το νέο Lexus IS

Το κλασικό sedan της Ιαπωνικής εταιρίας βρίσκεται στη δύση της τρίτης γενιάς του. Σε μία περίπου εβδομάδα από σήμερα θα αποκαλυφθεί η νέα, τέταρτη γενιά, σε μία online παρουσίαση, από αυτές που δείχνουν να γίνονται μόδα στις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η Lexus έδωσε ταυτόχρονα στη δημοσιότητα και μία πρώτη φωτογραφία, που αποκαλύπτει τη σιλουέτα του πίσω μέρους, τονίζοντας μόνο τα φωτιστικά σώματα. Από τα όσα μπορούμε να σχολιάσουμε, τα δύο πίσω φώτα θα είναι τριγωνικού σχήματος και θα ενώνονται μεταξύ τους με μία φωτεινή ταινία LED. Λίγο πιο κάτω διακρίνεται και το ανάγλυφο του αεροδυναμικού διαχύτη, που αναμένεται να βοηθάει στη δημιουργία αρνητικής άντωσης, βελτιώνοντας την πρόσφυση των κινητήριων τροχών.

Οπτικά, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναμένουν η αισθητική του νέου IS να δανείζεται στοιχεία από τη ναυαρχίδα της φίρμας, LS. Γενικά δεν υπάρχει ιδιαίτερη πληροφόρηση ούτε για το πάτωμα (εάν θα βασίζεται στην παλιά πλατφόρμα ή θα χρησιμοποιεί το νέο TNGA-L), ούτε για τους κινητήρες. Όλα αυτά θα παρουσιαστούν στις 10 Ιουνίου και 2 το πρωί, ώρα Ελλάδας. Υπομονή, λοιπόν, μερικές ημέρες ακόμα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η μάχη των ηλεκτρικών: Το Peugeot e-208 κόντρα στο MINI Electric

cars

Jeep Wrangler 4xe, ο εξηλεκτρισμός ενός θρύλου

cars

Πόσο… αεροπλάνο είναι το αυτοκίνητό σας; Μέρος 1ο

cars

Πόκερ!

cars

Τα Fiat Panda και 500 εξηλεκτρίζονται

cars

Ένταλμα σύλληψης από την Interpol για τον Ghosn στο Λίβανο

cars

Απίστευτο! Ένα Tesla στραπατσάρισε ένα περιπολικό μαζί με ένα ασθενοφόρο!

cars

Bonus 4.950 ευρώ δίνει στους εργαζόμενούς της η VW

cars

Αυτό το Audi RS6 έχει 1.000 άλογα!

cars