CARSNEWS
MOTONEWS

H Moto Guzzi V85TT με όφελος 800€ και προνομιακό επιτόκιο

Η σειρά on-off μοτοσυκλετών V85TT της Moto Guzzi προσφέρεται με όφελος τιμής 800 ευρώ και συνοδεύεται από ένα νέο δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα μ επιτόκιο 7,9%.

Top Gear TEAM

Moto Guzzi V85TT

Η μεγάλη enduro μοτοσυκλέτα της Moto Guzzi κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2019 με έναν σύχρονο V2 κινητήρα απόδοσης 80 ίππων. Γενικώς, η εμφάνιση εμπεριέχει διάφορα ρετρό στοιχεία από την στιλιστική παράδοση της ιταλικής εταιρείας συνδυασμένα με σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Εξαιρετικά φρένα, γκάζι ride-by-wire, traction control και ABS που απενεργοποιείται στο χώμα και τρία προγράμματα λειτουργίας (Road, Rain, Off-road) αποτελούν το τεχνολογικό υπόβαθρο της V85TT.

Moto Guzzi V85TT

Η σειρά διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις χρωμάτων και γραφικών, με τις δύο εκ των οποίων να είναι δίχρωμες. Επίσης υπάρχει και η έκδοση V85TT Travel με έξτρα εξοπλισμό όπως ψηλό ανεμοθώρακα, πλαϊνές βαλίτσες, θερμαινόμενα γκριπ, κεντρικό σταντ και την πλατφόρμα πολυμέσων Moto Guzzi MIA που ενισχύουν την χρηστικότητα της μοτοσυκλέτας στο ταξίδι. Η γκάμα συμπληρώνεται από την ειδική έκδοση V85TT Guardia d’Onore περιορισμένης παραγωγής.

Moto Guzzi V85TT

Η Moto Guzzi V85TT προσφέρεται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με όφελος 800 ευρώ στην τιμή κτήσης και με ένα δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Moto με προκαταβολή 15%, επιτόκιο 7.9% και αποπληρωμή έως 72 μήνες. Επιπρόσθετως η σειρά υποστηρίζεται από επέκταση εργοστασικής εγγύησης 2 ετών – συνολικά 4 έτη – με την τιμή εκκίνησης να προσδιορίζεται πλέον στα 11.690 ευρώ.

Related Articles

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ & ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, 7 DAYS ROADTRIP 16-22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

cars

Best Moto 2023: Έρχεται στις 10 Φεβρουαρίου

cars

Μια συναρπαστική δημιουργία 217 αλόγων από την Curtiss

cars

Αφιέρωμα – Suzuki 2024

cars

Φτιάχνουν μια μοτοσυκλέτα κάθε 90 δευτερόλεπτα – Ένα εργοστάσιο με ρεκόρ παραγωγής (video)

cars

Το ηλεκτρικό μηχανάκι για ρετρο-φουτουριστικές βόλτες

cars

Test – Honda ST125 Dax 2023

cars

Αυτό είναι το νέο τρικύλινδρο της CFMOTO – MV Agusta στα μισά λεφτά

cars

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με αστυνομικό που κάνει σούζες με μοτοσυκλέτα της ΕΛ.ΑΣ

cars