CARSNEWS
MOTONEWS

H Moto Guzzi V85TT με όφελος 800€ και προνομιακό επιτόκιο

Η σειρά on-off μοτοσυκλετών V85TT της Moto Guzzi προσφέρεται με όφελος τιμής 800 ευρώ και συνοδεύεται από ένα νέο δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα μ επιτόκιο 7,9%.

Top Gear TEAM

Moto Guzzi V85TT

Η μεγάλη enduro μοτοσυκλέτα της Moto Guzzi κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2019 με έναν σύχρονο V2 κινητήρα απόδοσης 80 ίππων. Γενικώς, η εμφάνιση εμπεριέχει διάφορα ρετρό στοιχεία από την στιλιστική παράδοση της ιταλικής εταιρείας συνδυασμένα με σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Εξαιρετικά φρένα, γκάζι ride-by-wire, traction control και ABS που απενεργοποιείται στο χώμα και τρία προγράμματα λειτουργίας (Road, Rain, Off-road) αποτελούν το τεχνολογικό υπόβαθρο της V85TT.

Moto Guzzi V85TT

Η σειρά διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις χρωμάτων και γραφικών, με τις δύο εκ των οποίων να είναι δίχρωμες. Επίσης υπάρχει και η έκδοση V85TT Travel με έξτρα εξοπλισμό όπως ψηλό ανεμοθώρακα, πλαϊνές βαλίτσες, θερμαινόμενα γκριπ, κεντρικό σταντ και την πλατφόρμα πολυμέσων Moto Guzzi MIA που ενισχύουν την χρηστικότητα της μοτοσυκλέτας στο ταξίδι. Η γκάμα συμπληρώνεται από την ειδική έκδοση V85TT Guardia d’Onore περιορισμένης παραγωγής.

Moto Guzzi V85TT

Η Moto Guzzi V85TT προσφέρεται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με όφελος 800 ευρώ στην τιμή κτήσης και με ένα δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Moto με προκαταβολή 15%, επιτόκιο 7.9% και αποπληρωμή έως 72 μήνες. Επιπρόσθετως η σειρά υποστηρίζεται από επέκταση εργοστασικής εγγύησης 2 ετών – συνολικά 4 έτη – με την τιμή εκκίνησης να προσδιορίζεται πλέον στα 11.690 ευρώ.

Related Articles

Harley-Davidson «Χ210» – Έρχεται το μικρότερο Harley που φτιάχτηκε ποτέ;

cars

Νέος τιμοκατάλογος CFMOTO 2024 – Με αρκετές μειώσεις τιμών

cars

Ένα μοδάτο και ηλεκτρικό scrambler φτιαγμένο από ανθρακόνημα

cars

Διόρθωσε τα λάθη σου ως αναβάτης με ένα σεμινάριο από το California Superbike School

cars

Δείτε το νέο Ninja 1000 SX εν δράσει

cars

KTM 390 Adventure 2025 – Πιάστηκε σε κατασκοπευτικες εικόνες

cars

Ducati Scrambler Full Throttle: μια μοτοσυκλέτα – αντίδοτο στη ρουτίνα

cars

Τροχαίο στην Αργολίδα: Μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε σε διασταύρωση με ΙΧ – Νεκρός ο οδηγός της μηχανής

cars

Νέα μειωμένη τιμή για την Husqvarna Norden 901

cars