CARSNEWS
F1 & RACES

Apex: Η νέα ταινία για τη Φόρμουλα 1 με Brad Pitt και… Χάμιλτον;

Με το Βρετανικό Γκραν Πρι να είναι προ των πυλών, οι λάτρεις της Φόρμουλα 1 θα έχουν κάτι ακόμα να περιμένουν από τον αγώνα του Σαββατοκύριακου στην πίστα του Silverstone.

Αυτό δεν είναι άλλο από την αρχή των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας “Apex”, με θέμα την F1 και πρωταγωνιστή τον Brad Pitt. Το Γκραν Πρι του Silverstone θα περιλαμβάνει ένα ειδικά κατασκευασμένο γκαράζ για χάρη της ταινίας, ενώ πρόκειται να δούμε τον Brad Pitt να οδηγεί μονοθέσιο της Φόρμουλα 1.

So the Modified F2 car for Brad pitt’s F1 movie is doing testing runs this week in silverstone, it’s built on a F2 chassis but with F1 2023 Aero designed by Mercedes AMG pic.twitter.com/4D40ptAypj

— Zarya (@Varyzia) June 16, 2023

Στην πραγματικότητα βέβαια, το αυτοκίνητο που θα οδηγήσει ο διάσημος ηθοποιός είναι κατηγορίας Φόρμουλα 2, αλλά έχει μεταμφιεστεί για χάρη των γυρισμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Brad Pitt έκανε προπόνηση με το μονοθέσιο της F2.

Το Apex θα ακολουθεί τις ιστορίες των χαρακτήρων Sonny Hayes & Joshua Pearce στον συναρπαστικό και γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο της F1. Στόχος της ταινίας είναι να μας δώσει να καταλάβουμε πως είναι η ζωή ενός οδηγού και την αφοσίωση που πρέπει να δείξει κάποιος για να πετύχει. Η ταινία φέρεται πως είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του Λιούις Χάμιλτον και το απίστευτο ταξίδι του στον μαγικό κόσμο της F1. Κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ο Λιούις θα είναι και ο παραγωγός της. Μένει να δούμε αν ο Βρετανός 7 φορές πρωταθλητής θα έχει κάποιο –έστω μικρό- ρόλο.

Brad Pitt has his own garage at Silverstone this weekend 👀

Filming for his new F1 movie ‘Apex’ will take place on-site for the first time at the British Grand Prix 🎬 pic.twitter.com/LMykt4PXeu

— ESPN F1 (@ESPNF1) July 4, 2023

Με ένα εντυπωσιακό καστ στο πλατό και ένα θρύλο του αθλήματος στην καρέκλα του παραγωγού, οι λάτρεις της Φόρμουλα 1 αλλά και του κινηματογράφου έχουν ακόμα ένα λόγο να είναι ενθουσιασμένοι για το μέλλον.

Όλες οι ειδήσεις

Related Articles

Φόρμουλα 1: Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο πρώην οδηγός Γουίλσον Φιτιπάλντι

cars

FIA seeking manufacturer for new “lightweight” Halo for 2026 F1 cars

Bury

H παρουσίαση της νέας McLaren MCL35 (video)

cars

Απίστευτος διάλογος Ράσελ με Βολφ: «Είμαι κάτω από μία σκηνή, λυπάμαι τον κόσμο στις εξέδρες»

cars

FIA and Formula 1 hit the reset button with ‘new strategic plan’

Bury

Ποια προσωπικότητα επηρέασε περισσότερο την F1;

cars

Στα μέσα Απριλίου η απόφαση για το GP Καναδά

cars

F1 GP Μεξικού: Προεπισκόπηση

cars

Πλησιάζει στη Renault o Alonso!

cars