CARSNEWS
F1 & RACES

Apex: Η νέα ταινία για τη Φόρμουλα 1 με Brad Pitt και… Χάμιλτον;

Με το Βρετανικό Γκραν Πρι να είναι προ των πυλών, οι λάτρεις της Φόρμουλα 1 θα έχουν κάτι ακόμα να περιμένουν από τον αγώνα του Σαββατοκύριακου στην πίστα του Silverstone.

Αυτό δεν είναι άλλο από την αρχή των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας “Apex”, με θέμα την F1 και πρωταγωνιστή τον Brad Pitt. Το Γκραν Πρι του Silverstone θα περιλαμβάνει ένα ειδικά κατασκευασμένο γκαράζ για χάρη της ταινίας, ενώ πρόκειται να δούμε τον Brad Pitt να οδηγεί μονοθέσιο της Φόρμουλα 1.

So the Modified F2 car for Brad pitt’s F1 movie is doing testing runs this week in silverstone, it’s built on a F2 chassis but with F1 2023 Aero designed by Mercedes AMG pic.twitter.com/4D40ptAypj

— Zarya (@Varyzia) June 16, 2023

Στην πραγματικότητα βέβαια, το αυτοκίνητο που θα οδηγήσει ο διάσημος ηθοποιός είναι κατηγορίας Φόρμουλα 2, αλλά έχει μεταμφιεστεί για χάρη των γυρισμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Brad Pitt έκανε προπόνηση με το μονοθέσιο της F2.

Το Apex θα ακολουθεί τις ιστορίες των χαρακτήρων Sonny Hayes & Joshua Pearce στον συναρπαστικό και γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο της F1. Στόχος της ταινίας είναι να μας δώσει να καταλάβουμε πως είναι η ζωή ενός οδηγού και την αφοσίωση που πρέπει να δείξει κάποιος για να πετύχει. Η ταινία φέρεται πως είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του Λιούις Χάμιλτον και το απίστευτο ταξίδι του στον μαγικό κόσμο της F1. Κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ο Λιούις θα είναι και ο παραγωγός της. Μένει να δούμε αν ο Βρετανός 7 φορές πρωταθλητής θα έχει κάποιο –έστω μικρό- ρόλο.

Brad Pitt has his own garage at Silverstone this weekend 👀

Filming for his new F1 movie ‘Apex’ will take place on-site for the first time at the British Grand Prix 🎬 pic.twitter.com/LMykt4PXeu

— ESPN F1 (@ESPNF1) July 4, 2023

Με ένα εντυπωσιακό καστ στο πλατό και ένα θρύλο του αθλήματος στην καρέκλα του παραγωγού, οι λάτρεις της Φόρμουλα 1 αλλά και του κινηματογράφου έχουν ακόμα ένα λόγο να είναι ενθουσιασμένοι για το μέλλον.

Όλες οι ειδήσεις

Related Articles

Watch as Red Bull flies new F1 car across downtown Austin via helicopter

cars

The Grand Prix Proves “Formula 1 Fashion” Is Its Own Category

cars

H F1 επιστρέφει στην Τουρκία με τις πιο σκληρές γόμες ελαστικών

cars

Michael Andretti names driver ‘at the top of our list’ for new F1 team

cars

Alfa Romeo και Sauber συνεχίζουν μαζί και το 2021

cars

F1 GP Σ. Αραβίας: Ο Αλόνσο στην κορυφή την Πέμπτη (+video)

cars

Τα… σεπτεμβριανά concept car στην ιστορία της Opel

cars

Η Formula 1 ζήτησε (επιτέλους) συγνώμη…

cars

Formula 1, GP Βρετανίας: Ο Φερστάπεν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος του Πέρεζ στις πρώτες δοκιμές

cars