CARSNEWS
MOTONEWS

Best Moto 2023: Μάχες με το καλημέρα στις μοτοσυκλέτες και στα scooter

Best Moto 2023: Μάχες με το καλημέρα στις μοτοσυκλέτες και στα scooter
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/2/2023

Με σχεδόν 13.000 να έχουν ψηφίσει, τα ντέρμπι καλά κρατούν και στην μοτοσυκλέτα και στα scooter. Στην μοτοσυκλέτα, προς το παρόν, 5 μοτοσυκλέτες διεκδικούν στα ίσια τον τίτλο, ενώ στα scooter για πρώτη φορά μοντέλο κοντράρει στα ίσια το T-MAX.

Η ψηφοφορία συνεχίζεται και θα βγει σε κύματα σε όλες τις πλατφόρμες, πρώτα ψηφίσαν (και συνεχίζουν να ψηφίζουν) οι συμμετέχοντες του προηγούμενου Best Moto που ήταν 76.000 μέσω mail. Από εχθές ψηφίζουν από το site του Moto Τρίτη, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει και η ψηφοφορία στο instagram. Συνέχεια θα έχουν και οι άλλες πλατφόρμες με στην σειρά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ξεκίνησε λοιπόν η μεγαλύτερη ψηφοφορία που γίνεται στην Ελλάδα και έχουμε ντέρμπι στις μοτοσυκλέτες με τις πρώτες 5 να είναι σε απόσταση 200 ψήφων. Η εναλλαγή της πρώτης θέσης από εχθές μέχρι σήμερα έχει γίνει 5 φορές και θα συνεχίζεται όσο ψηφίζετε.

 

Το Yamaha Tenere 700 Word Raid κοιτάει στα ίσια τα θηρία και προηγείται με βραχεία κεφαλή στην ψηφοφορία, στην δεύτερη θέση το BMW M1000RR και ακολουθούν 2 Ducati τα Street Fighter V2 και Desert X, από πολύ κοντά και το KTM 1290 SUPERADVENTURE S συμπληρώνουν την (μέχρι στιγμής) πρώτη 5άδα.

Στα scooter αν και η κόντρα μέχρι στιγμής περιμέναμε να ήταν για την δεύτερη θέση, αφού όποτε έχει μπει το Yamaha T-MAX σε ψηφοφορία δεν έχει χάσει την πρώτη θέση ποτέ από το σύνολο του αναγνωστικού κοινού, η κόντρα είναι τελικά για την πρωτιά, με το Honda ADV350 να έχει κάνει την παρουσία του όχι απλά αισθητή, αλλά να κοιτάει τον βασιλιά της κατηγορίας (λόγω δημοτικότητας) στα μάτια.



Εσείς τι λέτε ποια μοτοσυκλέτα ήταν η καλύτερη του 2022;

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Το «πειραγμένο» Kawasaki που φτιάχτηκε αποκλειστικά για δίτροχες συγκινήσεις

cars

Άλλη μια εξωπραγματική δημιουργία από την Curtiss

cars

Dacia Extreme – Νέα έκδοση για τους λάτρεις της περιπέτειας

cars

Οι Ινδοί ετοιμάζουν την δική τους…απόβαση στην Ευρώπη

cars

Στο Μαρόκο η πρώτη στάση για το Honda Adventure Roads του 2024

cars

Εύβοια: Ανεξέλεγκτα αγριογούρουνα συγκρούστηκαν με μοτοσυκλέτα

cars

Η μοτοσικλέτα που τα δίνει όλα στο στιλ

cars

KTM Brabus 1300R Edition 23: υπερπολυτελής έκδοση του Duke Evo για λίγ

cars

Έτσι μετατρέπεις σε χειροποίητο έργο τέχνης μια BMW K100 του 1985

cars