CARSNEWS
MOTONEWS

CFMOTO 675 SR – Πρώτη φωτογραφία και τεχνικά στοιχεία

Κάποιες πρώτες εικόνες της μοτοσυκλέτας είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πριν από λίγες ώρες, στο διαδίκτυο έφτασε η πρώτη απειόνιση της νέας CFMOTO 675 SR, όπως όλα δείχνουν. Μια μοτοσυκλέτα για την οποία η CFMOTO μας είχε προετοιμάσει εδώ και κάποιο καιρό, με την παρουσίαση του καμουφλαρισμένου πρωτότυπου όσο και του τρικύλινδρου κινητήρα από μόνο του – σας έχουμε γράψει και αναλόγως άρθρα, εδώ και εδώ.

Πριν λίγες ώρες, δημοσιεύθηκε η εικόνα που βλέπετε παραπάνω, η οποία φανερώνει την μορφή της μοτοσυκλέτας σε αρκετά μεγάλη λεπτομέρεια. Η μορφή του εμπρός μέρους συνδέεται άμεσα με όλες τις SR μοτοσυκλέτες που έχουμε δει μέχρι τώρα, με αυτή την χαρακτηριστική «οργανική» σχεδίαση. Προφανώς λόγω της φιλοξενίας ενός τρικύλινδρου κινητήρα στο εσωτερικό της, η μοτοσυκλέτα φαίνεται μεγαλύτερη στις απαραίτητες διαστάσεις. Αυτό που δεν βλέπουμε να συμβαίνει, είναι η υιοθέτηση ακραίων και τολμηρών στοιχείων στον διάκοσμο.

Παράλληλα με την νέα εικόνα, δημοσιεύθηκαν και κάποια ακόμη τεχνικά στοιχεία. Σύμφωνα με αυτά, το συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας με όλα τα υγρά, θα είναι 195 κιλά, ενώ η ισχύς της αναφέρεται στα 70 kW ή 95,2 ίππους – σημειωτέον, ότι είναι ακριβώς η διπλάσια ισχύ, από το μέγιστο όριο του A2 διπλώματος. Αυτό σημαίνει ίσως ότι η CFMOTO τελικά ενέδωσε στην πίεση της ευρωπαϊκής πραγματικότητας, κατεβάζοντας λίγο τα «πάνω από 100» άλογα του τρικύλινδρου ώστε να δώσει την επιλογή και στους κατόχους Α2, να αγοράσουν την μοτοσυκλέτα με τον απαραίτητο «κόφτη». Η δημοσιεύσιμη τελική ταχύτητα, αναφέρεται στα 219 χιλιόμετρα την ώρα.

Από την φωτογραφία, επιβεβαιώνεται και η ύπαρξη quickshifter, εμπρός φρένων της J.Juan με αεροδυναμικό κάλυμμα, ανεστραμμένου πιρουνιού εμπρός (κανόνας πλέον), αλλά όχι πολλών περισσότερων στοιχείων. Περιμένουμε τις εξελίξεις.

Related Articles

Σε δημοπρασία η αγωνιστική Avintia Kawasaki CRT του 2013 του Hector Barbera

cars

Νέα, μειωμένη τιμή για τη Yamaha MT-03

wp_update-GSkibItV

Πρώην μοντέλο εμβόλισε με το αυτοκίνητό της μοτοσυκλέτα – Τραυματίστηκε σοβαρά μία 59χρονη – e-thessalia.gr

cars

Ιστορίες καθημερινότητας – Πούλα με λοιπόν στο ξαναλέω

cars

KTM 390 Adventure 2025 – Πιάστηκε σε κατασκοπευτικες εικόνες

cars

Νέο σύστημα από την Triumph θα χαμηλώνει το ύψος σέλας εν κινήσει

cars

Ταξινομήσεις-ανάλυση: Τι δίκυκλα αγόρασαν οι Έλληνες το πρώτο εξάμηνο του 2023

cars

Η μηχανή που κυκλοφορεί σε… 3 κομμάτια

cars

Παρουσιάστηκε η ακριβότερη Yamaha όλων των εποχών -Η απίστευτη τιμή της

cars