CARSNEWS
MOTONEWS

CFMOTO Aspar Special Edition – Απίστευτο supersport σε ένα και μοναδικό κομμάτι

Μια μοτοσυκλέτα που τιμά τον μάνατζερ της ομάδας της CFMOTO στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, υπό την διοίκηση του οποίου η ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη.  

H CFMOTO παίζει ένα ακόμα χαρτί της, στην στρατηγική της ανάπτυξης της στις παγκόσμιες αγορές, παρουσιάζοντας μια «one-off» μοτοσυκλέτα supersport προς τιμήν του manager της ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, Jorge «Aspar» Martinez. Με τον τελευταίο στο τιμόνι της, η ομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Moto3.

Διαβάστε τι λέει συγκεκριμένα η CFMOTO για το νέο της μοντέλο, μέσα από τις δημοσιεύσεις της:

«Το CFMOTO ASPAR SPECIAL EDITION είναι μια μοναδική ιδέα που αποτίει φόρο τιμής στον Jorge “Aspar” Martinez, τον διευθυντή της ομάδας CFMOTO Aspar Racing Team. Η νεότευκτη συνεργασία έφερε τη μάρκα στην πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: το ασπρόμαυρο θυμίζει τόσο τα προϊόντα της μοτοσυκλέτας CFMOTO όσο και τα ένδοξα χρώματα της Aspar Racing Team. Δεδομένου ότι η Ομάδα οδήγησε το CFMOTO στην πρώτη της νίκη στην «μικρή» κατηγορία (Moto3), ο αριθμός #5 είναι ένας άμεσος φόρος τιμής στον αγωνιστικό αριθμό που χρησιμοποίησε ο Jorge Martinez κατά την πρώτη του νίκη στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 125 cc. Ο αριθμός #5 δημιουργεί ένα ζωντανό και δυναμικό αποτέλεσμα, ενώ δημιουργεί μια σύνδεση με τα εταιρικά και αγωνιστικά χρώματα της CFMOTO: Μπλε, Φούξια και Μωβ. Η γραμμή transbody – ένα τυπικό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό του CFMOTO – τονίζεται από το εταιρικό χρώμα της μάρκας και ενισχύεται μέσω ενός αποκλειστικού καθίσματος αναβάτη φινιρισμένο σε CFMOTO Blue.

Η αγωνιστική άποψη αυτού του μοναδικού κομματιού αναπτύχθηκε με λύσεις μόνο για πίστα, όπως η διαμόρφωση μονοθέσιου, τα αναβαθμισμένα ποδαράκια CNC της CFMOTO και η αγωνιστική τάπα καυσίμου CNC. Το ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι έχει χρυσές λεπτομέρειες, η χαμηλή εξάτμιση είναι τέλεια ενσωματωμένη με το σχήμα της μοτοσυκλέτας μέσω της μαύρης βαφής, ενώ το γκρι ψαλίδι βελτιώνει την αγωνιστική συμπεριφορά. Τα semi-slick ελαστικά – με λευκές πινελιές – τοποθετημένα σε μπλε ζάντες ολοκληρώνουν αυτό το concept CFMOTO αφιερωμένο στον Jorge “Aspar” Martinez.»

Related Articles

Greek Mafia: Πώς η ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα πρόδωσε τους εκτελεστές του Σκαφτούρου

cars

Τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία στο Κατάκολο – Αυτοκίνητο φρέναρε ξαφνικά και έπεσε πάνω του μοτοσυκλέτα

cars

Τα ηλεκτρικά μηχανάκια που αναβίωσαν μια φίρμα

cars

Τι απαγορεύεται να μεταφέρω με το αυτοκίνητό μου -Το πρόστιμο που περιμένει τους απρόσεκτους οδηγούς

cars

Επισκευή μπροστινού συστήματος… Η λύση του κάθε μοτοσικλετιστή

cars

Υψηλό το ποσοστό των νεκρών μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα

cars

O Λ.ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ SCRAMBLE ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!

cars

Γιατί υπάρχει αυτή η μπίλια κάτω από τα μαρσπιέ;

cars

Μια Ducati από… άλλο πλανήτη

cars