CARSNEWS
AUTONEWS

Champions League: Νίκησαν Ντόρτμουντ και Σέλτικ, ισόπαλο το Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ έμειναν στο 0-0 στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης (18/9) για την πρεμιέρα του Champions League, περίπατος της Σέλτικ κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας την οποία νίκησε με 5-1 ενώ η Ντόρτμουντ πέρασε με 3άρα (0-3) από την έδρα της Μπριζ.

Στο Μάντσεστερ η Σίτι υποδέχθηκε την Ίντερ σε μια επανάληψη του τελικού του 2023, όπου η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε επικρατήσει με 1-0. Οι Ιταλοί πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έγιναν απειλητικοί με Νταρμιάν και Αουγκούστο, με τους Άγγλους να ανεβαίνουν κάπως στο δεύτερο και να γίνονται και αυτοί απειλητικοί, κυρίως με τον Γκουντογκάν. Ο Ζόμερ, όμως, είπε «όχι» στον Γερμανό που έκανε κεφαλιά από κοντά στο 89′ και κράτησε το 0-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έριξε 5άρα η Σέλτικ

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο φετινό Champions League η Σέλτικ, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπως δείχνει και το 5-1 με το οποίο επικράτησε. Οι Σκωτσέζοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με τον Σκέιλς και πέτυχαν το 2-0 στο 47′ με τον Φουρουχάσι, για να ακολουθήσει στο 56′ το 3-0 με το πέναλτι του Ένγκελς. Οι Σλοβάκοι μείωσαν σε 3-1 με τον Βίμερ στο 61′, η Σέλτικ όμως ανέβασε ξανά στροφές και πέτυχε άλλα δύο γκολ στη συνέχεια: 4-1 ο Μαέντα στο 70′, 5-1 ο Άιντα στο 87′.

Περίπατος στο Βέλγιο για τη Ντόρτμουντ

Με το δεξί άρχισε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της η Ντόρτμουντ, η οποία αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη και τη νίκησε με 3-0. Το παιχνίδι ήταν σε ισορροπία μέχρι το 76ο λεπτό, όταν ο Γκίτενς έκανε το 0-1 με τη βοήθεια και της τύχης. Ένα γκολ που… γονάτισε τους Βέλγους, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να κάνουν το 0-2 στο 86′ ξανά με τον Γκίτενς, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-3 στο 94′ με το εύστοχο πέναλτι του Γκιρασί.

Με αυτογκόλ λυτρώθηκε η Παρί

Τέλος, στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξένησε την πρωτάρα Τζιρόνα, η οποία έδειχνε έτοιμη να φύγει με θετικό αποτέλεσμα αφού μέχρι και το 90′ το ματς ήταν στο 0-0. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, όμως, ο τερματοφύλακας Καζανίγκα έκανε μεγάλο λάθος σε σέντρα του Μέντες και με αυτογκόλ καταδίκασε την ομάδα του σε ήττα με 1-0.

Related Articles

Nissan e-4ORCE – H νέα εποχή της τετρακίνησης

cars

Nissan Juke 1.0 DIG-T. Πρωτότυπα ώριμο

cars

Νέο Nissan Note. Η ελκυστική πλευρά της πρακτικότητας.

cars

Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία

deleted-w9i2FI7l

Aston Martin Valhalla. Το υβριδικό supercar των 950 ίππων!

cars

Η Audi γιορτάζει 40 χρόνια quattro με μία ειδική έκδοση.

cars

Πέθανε ο σύντροφος της Rebeca Cheptegei, που την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, οδηγώντας τη στον θάνατο

Bury

Το μεξικάνικο μίνι καρπούζι που στην πραγματικότητα είναι περισσότερο αγγούρι

Bury

Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν δρόμο έξω από τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια – Κινδύνεψε το προσωπικό λέει η ρωσική πλευρά

wp_update-GSkibItV