CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Νέα εμφάνιση για την Red Bull στο Silverstone (video)

Με ένα έξυπνο και διασκεδαστικό video παρουσίασε η Red Bull τις αλλαγές στους χρωματισμούς της για το προσεψές Grand Prix M. Βρετανίας για την F1.

Top Gear TEAM

H Red Bull έχει αναπτύξει ακόμη περισσότερο την περσινή διαδικασία σχεδιασμού των ειδικών liveries στα μονοθέσια της Formula 1, με την δημιουργία φέτος του REBL CUSTMS. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε εγγεγραμμένους χρήστες της Red Bull να διαμορφώνουν τα δικά τους liveries και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με την ελπίδα να τα δουν να ζωντανεύουν σε κάποια από τις πίστες του πρωταθλήματος. 

Red Bull Silverstone νέα χρώματα

Φέτος η διαδικασία ξεκινά από το Silverstone και το 12ο Grand Prix της F1 για το 2024, όπου η Red Bull των Max Verstappen και Sergio Perez θα έχει πολλές abstract κόκκινες πινελιές να “σπάνε” τα συνήθη χρώματά της. 

Red Bull Silverstone νέα χρώματα

Η ομάδα θα συμμετέχει με εμφανίσεις REBL CUSTMS αυτή τη σεζόν στην Σιγκαπούρη και τις Ηνωμένες Πολιτείες εκτός του Silverstone και τα προσαρμοσμένα μοτίβα που διατίθενται στον διαμορφωτή εμπνέονται από ιστορικές εμφανίσεις της Red Bull κατά την διάρκεια των 20 ετών που γιορτάζει φέτος σε αγώνες σε όλο τον κόσμο. 


Έτσι σχεδιαστής των κόκκινων λεπτομερειών που φέρει το μονοθέσιο για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ο Chalaj Suvanish από την Ταϊλάνδη, ο οποίος εμπνέεται από την μοναδική εμφάνιση του 2015 και το εμβληματικό πλέον καμουφλάζ που χρησιμοποίησε η Red Bull εκείνη τη χρονιά στις δοκιμές πριν την σεζόν. Αυτό που τότε ονομάστηκε “The Camo Bull”.

Red Bull Silverstone νέα χρώματα

Το χρώμα που έχει χρησιμοποιήσει ο Ταϊλανδός είναι το Stallion Red, το οποίο δεν θα ενσωματωθεί μονο στα μονοθέσια, αλλά θα διακοσμήσει όλες τις δραστηριότητες της Red Bull αυτές τις ημέρες. Από τις δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα μέχρι τα χρώματα του pitlane και τις φόρμες της ομάδας. 

Related Articles

Audi: Και επίσημα η συμμετοχή της στην F1 από το 2026

cars

Θετικές για τα μονοθέσια οι αλλαγές στην πίστα της Σιγκαπούρης

cars

Formula 1: Ο Alonso κράτησε το λόγο του

Bury

F1 – The Official Home of Formula 1® Racing

Bury

O παππούς της F1 δεν το βάζει κάτω!

Bury

Mugen για πάντα! (+video)

cars

Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1

cars

F1 23 Review

cars

Alonso jokes about Hamilton’s age: ‘Am not the only one anymore’

Bury