CARSNEWS
MOTONEWS

F1 GP Ολλανδίας: Τρομακτική πτώση κασκαντέρ με μοτοσυκλέτα πριν την έναρξη των κατατακτήριων-video

Μια άσχημη πτώση είχε ένας μοτοσυκλετιστής κασκαντέρ στο show που προηγήθηκε των κατατακτήριων δοκιμών για το Grand Prix της F1 στην Ολλανδία.

Top Gear TEAM

F1 Grand Prix Ολλανδίας ατύχημα με μοτοσυκλετιστή κασκαντέρ

Λίγο πριν ο Lando Norris κατακτήσει την pole position για το F1 Grand Prix Ολλανδίας στην πίστα του Zandvoort οι θεατές είχαν την ατυχία να παρακολουθήσουν ένα τρομακτικό ατύχημα με μοτοσυκλέτα. 

F1 Grand Prix Ολλανδίας ατύχημα με μοτοσυκλετιστή κασκαντέρ

Ένας κασκαντέρ μοτοσυκλετιστής που συμμετείχε στο show πριν την έναρξη των κατατακτήριων, δεν εκτέλεσε σωστά το άλμα που ξεκίνησε με αποτέλεσμα να έχει μια τρομακτική πτώση με την μοτοσυκλέτα του. 

F1 Grand Prix Ολλανδίας ατύχημα με μοτοσυκλετιστή κασκαντέρ

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάποιον θεατή ο οποίος το πόσταρε στο X, όπως και την άμεση αντίδραση των υπευθύνων της πίστας του Zandvoort που έσπευσαν να καλύψουν με τα γνωστά μεγάλα πανιά που χρησιμοποιούν σε αυτές τις περιπτώσεις για την προστασία του κοινού από ανεπιθύμητες εικόνες. 

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές ούτε για την ταυτότητα ή την ομάδα που εκτελούσε το κομμάτι με τις μοτοσυκλέτες στο show, όπως επίσης και για την υγεία του άτυχου αναβάτη. Ο επίσημος λογαριασμός του Grand Prix Ολλανδίας σε ανάρτησή του στο X εμφανίστηκε καθυσηχαστικό για το περιστατικό, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει κατά πόσο η πτώση είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό ή όχι. 

Ανέφερε χαρακτηριστικά: “Επεισόδιο σημειώθηκε με κασκαντέρ μοτοσυκλετιστή κατά τη διάρκεια του show πίστας. Έπεσε και τώρα βρίσκεται στα καλά χέρια των υγεινομικών υπηρεσιών της πίστας μας.”

Related Articles

Αφιέρωμα – SWM 2024

cars

Αφιέρωμα – Οι Supersport του 2024

cars

Η φουτουριστική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με την εξωπραγματική τιμή

cars

H Moto Guzzi V85TT με όφελος 800€ και προνομιακό επιτόκιο

cars

JAWA SCRAMBLER 400 & 650cc

Bury

Μια από τις πιο παράξενες μετατροπές που είδαμε ποτέ σε μοτοσυκλέτα

cars

Βίντεο με αστυνομικό να κάνει σούζα με μοτοσυκλέτα της ΕΛ.ΑΣ. – Ξεκίνησε προκαταρκτική διοικητική εξέταση – e-thessalia.gr

cars

QJMOTOR: Δικύλινδρο ρετρό σπορ.. Να το περιμένουμε στην Ελλάδα;

cars

Χαλκίδα: Έκλεβαν μοτοσυκλέτες και καταστήματα

cars