Charles Leclerc

Μπορεί να διανύουμε μία συναρπαστική σεζόν, με 7 διαφορετικούς νικητές σε 14 αγώνες, ωστόσο όλοι περιμένουν το 2025 για να δουν τον Lewis Hamilton στα κόκκινα!

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τη Mercedes-AMG Petronas για λογαριασμό της οποίας οδηγεί από το 2013 και να μεταπηδήσει στη Scuderia Ferrari.

Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτή την αλλαγή στρατοπέδου που αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη και παρά τους δελεαστικούς οικονομικούς όρους της συμφωνίας, ο Hamilton έχει αποδείξει με τις πρόσφατες εμφανίσεις του πως είναι ακόμα μάχιμος κι έτοιμος να οδηγήσει την ιταλική ομάδα ξανά στην κορυφή.

-

Μάλιστα, παρότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για την επόμενη σεζόν και το μονοθέσιο το οποίο θα οδηγεί, έχει διαρρεύσει μία σημαντική λεπτομέρεια σχετικά με αυτό. Ο λόγος για τη διάταξη των αναρτήσεων, όπου η νέα Ferrari θα αλλάξει φιλοσοφία, επιλέγοντας ράβδους έλξης εμπρός. Λύση που για παράδειγμα έχουν και η Red Bull Racing και η McLaren.

Αυτή η αλλαγή αναμένεται να ταιριάξει περισσότερο στο οδηγικό στιλ του 39χρονου, που πρέπει να σημειωθεί πως είναι πιο κοντά σε εκείνο του έτερου οδηγού της Ferrari, Charles Leclerc, απ’ ότι του Carlos Sainz που θα αποχωρήσει στο τέλος του έτους.

Εύλογα, η επιλογή σχεδιαστικής φιλοσοφίας που ταιριάζει και στους δύο οδηγούς, θα αποτελέσει σημαντικό όφελος για τη Ferrari. Επιπρόσθετα, οι Ιταλοί αναμένεται να αλλάξουν το μεταξόνιο της διαδόχου της SF-24 αλλά και το που βρίσκεται στο κάθισμα του οδηγού – τομέας στον οποίο ο Hamilton είχε ασκήσει έντονη κριτική τις προηγούμενες δύο σεζόν.