Formula 1: Ο Λεκλέρ ανέλαβε για λίγο χρέη DJ, αλλά τα έκανε θάλασσα

Published:

Auto Νέα #formula1 #λεκλερ

Ο Charles Leclerc δοκίμασε για ένα δευτερόλεπτο να αναλάβει ρόλο DJ, όμως το αποτέλεσμα ήταν μάλλον απογοητευτικό, καθώς τα έκανε μαντάρα. Στο πλευρό του βρισκόταν η πασίγνωστη DJ Peggy Gou.

Formula1: Ο Λεκλέρ έγινε για λίγο dj και τα έκανε θάλασσα

Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να τα κάνουν όλα τέλεια, καθώς κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ταλέντα. Όταν αυτό δεν γίνεται αντιληπτό και η επιμονή συνεχίζεται, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μάλλον απογοητευτικό.

Ο Charles Leclerc το διαπίστωσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, όταν ανέλαβε για ένα δευτερόλεπτο ρόλο DJ και προκάλεσε… καταστροφή.

Το επικό στιγμιότυπο καταγράφηκε στο «Drive to Monza», όταν ο Charles Leclerc πείραξε την κονσόλα της Peggy Gou.

YouTube thumbnail

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Απάντηση σε parentID

Όνομα 0 /50 — Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Σχόλιο 0 /2000 — Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Post ID

Post Title

Με την υποβολή της φόρμας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA. Ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.

YouTube thumbnail

Τελευταία νέα

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Εντοπίστηκαν δύο ακόμη σοροί, ανεβάζοντας στους 12 τον αριθμό των νεκρών.

EuroLeague: Παραμένει αβέβαιο το Super Cup στο Άμπου Ντάμπι.

Ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος» στη ΔΕΘ: Παρακολουθήστε live τη συνέντευξη του Γιώργου Γεραπετρίτη.

Δείτε επίσης: Η γκάμα του αμιγώς ηλεκτρικού Jeep Compass διευρύνεται με περισσότερες επιλογές.

Η γκάμα του αμιγώς ηλεκτρικού Jeep Compass διευρύνεται με περισσότερες επιλογές

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Νέο ρεκόρ πωλήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Νέο ρεκόρ πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη

Formula 1: Περιορίζουν τα χιλιόμετρα από το 2027

Formula1: Kάνουν οικονομία στα χιλιόμετρα από το 2027

Εικόνα google

Ακολουθήστε τα «ΝΕΑ» στο Google News, ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα για όλες τις ειδήσεις.

Τα Νέα Logo

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δημοφιλή

1. Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νέα πρόκληση με τουρκικό Bayraktar πάνω από το κεντρικό Αιγαίο.

2. Μαζιώτης: Αποφυλακίζεται στις 14 Σεπτεμβρίου – «Ούτε σε 1.000.000 χρόνια δεν θα σωφρονιστώ» – Έντονος προβληματισμός.

3. Survivor: «Έδιναν κοκαΐνη και κάνναβη στους παίκτες» – Σοβαρές καταγγελίες από τον Σταύρο Φλώρο, σύμφωνα με τη Daily.

4. Επιστροφή στα χωριά: Το σχέδιο για να επιστρέψει η ζωή στην ύπαιθρο πρέπει να αλλάξει, ώστε να επιστρέψουν οι κάτοικοι.

5. Συνελήφθη 42χρονη που είχε στήσει καντίνα με τραπεζάκια σε προστατευόμενη περιοχή στην παραλία Επανομής.

6. Η Κίνα γυρίζει την πλάτη στη βενζίνη: Το μεγάλο στοίχημα της Sinopec.

7. Υπόθεση Marfin: «Να παραμείνει στη φυλακή η 46χρονη», εισηγείται ο εισαγγελέας – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της.

8. Ζώδια: Ένταση, μυστικά και απρόβλεπτες εξελίξεις – Τι φέρνει η σημερινή μέρα.

9. Μαραθώνας: «Δεν θυμάμαι πού την έβαλα», είπε η 68χρονη που έθαψε τη μητέρα της στην αυλή.

10. Φρίκη στην Κυψέλη: Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή της 38χρονης – «Μαχαιρώσαμε το μωρό μπροστά στα παιδιά μου».

Auto Νέα

Formula 1: Κάνουν οικονομία στα χιλιόμετρα από το 2027. Ο γύρος του Spa είναι 7,004 χλμ., επομένως τα 15 χλμ. αντιστοιχούν σε λίγο περισσότερους από δύο γύρους. Η Monza έχει μήκος 5,793 χλμ. και το Silverstone 5,891 χλμ.

04/09/2026 10:22

Formula1: Kάνουν οικονομία στα χιλιόμετρα από το 2027

Auto Νέα: Έρχεται το αυτοκίνητο που θα αποφεύγει τις λακκούβες – Θα έχει πολλή δουλειά στην Ελλάδα

Η πλήρως αυτόνομη οδήγηση της Tesla αναμένεται να αποκτήσει σύντομα μια νέα λειτουργία για την αποφυγή λακκούβων. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Έλον Μασκ, δήλωσε πρόσφατα ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα «θα κυκλοφορήσει σύντομα».

04/09/2026 09:55

Ερχεται το αυτοκίνητο που θα αποφεύγει τις λακούβες – Θα έχει πολλή δουλειά στην Ελλάδα

Αγορά Αυτοκινήτων: Με πέντε αστέρια η BMW iX3

Η BMW iX3 αξιολογήθηκε με πέντε αστέρια στο νέο σύστημα αξιολόγησης, το οποίο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις πραγματικές συνθήκες οδήγησης. Η αξιολόγηση επικεντρώνεται στα συστήματα υποβοήθησης, με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και τη διευκόλυνση των ενεργειών διάσωσης μετά από αυτά.

04/09/2026 09:45

Με πέντε αστέρια η BMW iX3

Auto Νέα

Η αυτοκινητοβιομηχανία που επιμένει στο υδρογόνο

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, οι μηχανικοί της μάρκας παρουσίασαν μια νέα τεχνολογία που αξιοποιεί τις ιδιότητες της υπεραγωγιμότητας σε συνδυασμό με το υγρό υδρογόνο.

04/09/2026 08:43

H αυτοκινητοβιομηχανία που έχει έρωτα με το υδρογόνο

Auto Νέα: Έχουν ή δεν έχουν μέλλον οι οθόνες αφής στα νέα αυτοκίνητα;

Ο Τόμας Σέφερ, διευθύνων σύμβουλος της VW, παραδέχθηκε ότι η απόφαση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας να εγκαταλείψει τα φυσικά κουμπιά στο ταμπλό των νέων μοντέλων και να στραφεί μαζικά στις οθόνες αφής ήταν λανθασμένη.

04/09/2026 07:32

Εχουν ή δεν έχουν μέλλον οι οθόνες αφής στα νέα αυτοκίνητα;

READ MORE

Find us on X

Related articles

Latest articles