CARSNEWS
AUTONEWS

H φωτογραφία του μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου και οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά του

Ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης, είχε τα γενέθλιά του, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου με την ίδια να κρατά την τούρτα με την επιγραφή «Happy Birthday Dad». «Χρόνια Πολλά μπαμπά μας. Να σε χαιρόμαστε», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρεται συχνά στον πατέρα της, Δημήτρη Καινούργιο, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. 

«Μακάρι να δημιουργήσω οικογένεια. Είναι κάτι που το θέλω πολύ όμως, δεν είναι εύκολο. Όταν μεγαλώνεις, και βρίσκεις έναν άνθρωπο που είσαι καλά μαζί του, για μένα η δημιουργία οικογένεια δε σημαίνει γάμος αλλά απόκτηση παιδιού, εγώ αυτό θέλω», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Καινούργιος προτού ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις, εργάστηκε ως μοντέλο και πρωταγωνίστησε σε διάφορες τηλεοπτικές διαφημίσεις, ενώ παράλληλα ολοκλήρωνε τις σπουδές του. Γοητευτικός, ψηλός με καστανά μαλλιά είχε πρωταγωνιστήσει σε δημοφιλείς διαφημίσεις των 80s.

Related Articles

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 19/8/2024

wp_update-GSkibItV

Ισόπαλος 2-2 ο Ολυμπιακός με την Αλ Καντισίγια του Μίτσελ

deleted-w9i2FI7l

«Ήταν άνθρωπος έτοιμος για όλα, με βλέμμα δολοφόνου» – Η απολογία του ζευγαριού για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία

Αλφόνσο για Μάρκο Σεφερλή: «Παίζαμε χωρίς ρεπό, δεν μπορούσα να κλείσω ημερομηνία γάμου»

cars

Νέα Mercedes-AMG SL. Ένα σύμβολο ξαναγεννιέται!

cars

Επένδυση άνω των 20 εκατ. ο Αλαφούζος – Αγοράζει εξτρέμ, στόπερ και φορ ο Παναθηναϊκός

Το νέο, δυναμικό, ποιοτικό και πολυτελές VW Amarok ήρθε για να μείνει

cars

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ μετά τον βομβαρδισμό του Ισραήλ στη Ράφα

cars

Πρώτο με 200 έδρες το κόμμα της Λεπέν – Στην τρίτη θέση ο Μακρόν με 140 έδρες, σύμφωνα με τα exit polls βελγικών ΜΜΕ

cars