CARSNEWS
AUTONEWS

H Γκουίνεθ Πάλτροου αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας των Rolling Stones

Ένα αστείο περιστατικό που περιλαμβάνει την Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε γνωστό όταν τη διάσημη ηθοποιό την πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια συναυλίας των Rolling Stones στην O2 Arena, ενώ ήταν μαζί της ο πρώην σύζυγός της, Κρις Μάρτιν.

Ο αστέρας του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, Νικ Γκρίμσο (Nick Grimshaw), αποκάλυψε στη «Sun» την αστεία ιστορία όταν ρωτήθηκε ποιες διασημότητες έχει εντοπίσει σε συναυλίες κατά τη διάρκεια των χρόνων του στη μουσική βιομηχανία.

Είπε ότι η αμερικανίδα σταρ δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται και πολύ από τη εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος στην τελευταία τους συναυλία στο O2 το 2012 και αποκοιμήθηκε.

«Εκεί που καθόμασταν, μπορούσαμε να δούμε τον Κρις Μάρτιν και την Γκουίνεθ Πάλτροου. Ωστόσο, το πράγμα βελτιώθηκε γιατί, καθώς η συναυλία προχωρούσε, η Πάλτροου κοιμόταν. Κοιμόταν βαθιά», είπε ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός του BBC. «Ενώ ο Μικ Τζάγκερ, σαν 75χρονος, τα έδινε όλα εκεί κάτω, εκείνη του έδινε τα ροχαλητά της».

Σημειώνεται ότι η σταρ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι προσπαθεί να κοιμάται περίπου δέκα ώρες κάθε μέρα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επίσης στην εκπομπή «Hot Ones» παραπονέθηκε για άλλους καλεσμένους που αποκοιμιούνται στις δικές της παραγωγές. Και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας «Emma» στον Λευκό Οίκο το 1996.

Related Articles

Αυτοκίνητα: Τα ηλεκτρονικά καύσιμα θα εκπέμπουν πέντε φορές πάνω CO2 από τα ηλεκτρικά

cars

Νέο Subaru Forester στην Ιαπωνία.

cars

Ψυχοκόρες spoiler: Πώς αντιδρά ο Κοσμάς στις κατηγορίες του Σώτου;

Bury

Η Ferrari θα αγωνιστεί για να σώσει τον V12 από τον αφανισμό.

cars

Renault Kadjar 1.3 TCe 140hp Sport Edition. Διαθέσιμο από 22.980 Ευρώ

cars

Κορονοϊός. Εργαζόμενοι…υπο αίρεση

cars

Τσιόδρας: Να γίνει αντιπαράθεση επί της ουσίας, πηγαίνοντας προς τις ευρωεκλογές – Η αντιπολίτευση επιλέγει την τοξικότητα

Bury

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση η Renault.

cars

Αυτοκτονία δείχνουν τα στοιχεία για τον 34χρονο που έπεσε από τον Λευκό Πύργο – Τι κατέγραψε βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Bury