CARSNEWS
F1 & RACES

H νέα ταινία με τον Brad Pitt θα λέγεται απλά «F1»

Η Formula 1 και η Apple Original Films επιβεβαίωσαν ότι το όνομα της κινηματογραφικής ταινίας που προετοιμάζουν με θέμα το άθλημα, και θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου του 2025, θα αποκαλείται «F1».

Την ταινία σκηνοθετεί ο Joseph Kosinski και παραγωγοί θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Jerry Bruckheimer, ο ίδιος ο Brad Pitt και ο 7 φορές Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton. Η ταινία F1 θα διανεμηθεί στις αίθουσες και στην IMAX από την Warner Bros. Pictures.

Στην ταινία, ο Brad Pitt υποδύεται ένα βετεράνο οδηγό της Formula 1, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να αγωνιστεί με την φανταστική ομάδα της APXGP, μαζί με έναν πρωτοεμφανιζόμενο οδηγό, τον οποίο υποδύεται ο Damson Idris. Άλλα μέλη του καστ είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Javier Bardem και η υποψήφια για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας Kerry Condon.

Τα γυρίσματα της ταινίας «F1» σε κανονικούς αγώνες της Formula 1, συμπεριλαμβανομένου του GP Μ. Βρετανίας αυτού του Σαββατοκύριακου. Άλλοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην ταινία περιλαμβάνουν τους Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia και Samson Kayo.

Την Κυριακή θα δούμε ένα teaser για την ταινία «F1» στα πλαίσια της διεθνούς μετάδοσης λίγο πριν από το GP Μ. Βρετανίας, που θα δώσει στους οπαδούς μια δελεαστική πρώτη ματιά στη δράση.

Sonny has arrived at Silverstone 🤩#F1 #Formula1 #Silverstone #APXGP #British #ApexGP #BritishGP #f1Movie #F1Film #GreatBritain #Since1950 #SonnyHayes #Sonny #BradPitt pic.twitter.com/4ONZXcPXxc

— Expensify APX-GP (@expensifyapxgp) July 5, 2024

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

Related Articles

Πιθανότατα χωρίς θεατές του Grand Prix στο Μεξικό

cars

Τρομακτικό ατύχημα για τον Ζου – Έφυγε με ταχύτητα στις προστατευτικές μπαριέρες

cars

Η Τουρκία επιστρέφει στο καλεντάρι της F1!

cars

Επαφές Kubica-Audi για το DTM

cars

Innovative proposal presents path for new teams in Formula 1

cars

McLaren sign F1 Academy’s Bustamante as history made

cars

Anthony Joshua helps his new F1 team with pitstop practice at United States Grand Prix

cars

Ο Αλόνσο φοβάται πως το Μονακό θα είναι βασανιστήριο

Bury

Έχασε το ρόλο Νο1 οδηγού ο Vettel

cars