CARSNEWS
MOTONEWS

H Aprilia Tuareg Racing στη χώρα μας για το Hellas Rally Raid

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

ΠΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Aprilia Media
Η εργοστασιακή ομάδα της Aprilia Tuareg Racing APRILIA MEDIA

Μετά την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος MotoRally, η εργοστασιακή Aprilia Tuareg Racing βρίσκεται στην Ελλάδα για το Hellas Rally Raid, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες και θα τερματίσει την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου.

Ο ελληνικός αγώνας αντοχής περιλαμβάνει επτά ειδικές διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων δύο μαραθωνίων, σε μια απαιτητική διαδρομή που θα δοκιμάσει τις ικανότητες των Τζάκοπο Τσερούτι και Φραντσέσκο Μοντανάρι.

Οι Aprilia Tuareg, που εξελίχθηκαν σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδελφών Γκουαρέσι, καλούνται να επιβεβαιώσουν τον ηγετικό τους ρόλο στα βουνά της κεντρικής Ελλάδας. Το Hellas Rally Raid είναι επίσης μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα Aprilia Tuareg Racing να προετοιμαστεί για τον Africa Eco Race, καθώς το έδαφος θα είναι παρόμοιο με αυτό που θα συναντήσουν οι αναβάτες στο Μαρόκο.

Aprilia Media
Τζάκοπο Τσερούτι, Aprilia Tuareg Racing APRILIA MEDIA

Ο Τζάκοπο Τσερούτι είναι έτοιμος να κάνει άλλη μια σταθερή εμφάνιση σε ένα ράλι στο οποίο έχει ήδη συμμετάσχει δύο φορές. Για τον Μοντανάρι, από την άλλη πλευρά, θα είναι η πρώτη του εμπειρία σε αυτό το ράλι, αλλά είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του. Και οι δύο αναβάτες θα συμμετάσχουν στην κατηγορία FIM Twin, οδηγώντας την Aprilia Tuareg 660.

Aprilia Media
Aprilia Tuareg 660 APRILIA MEDIA

Ξεκινάμε με μια μοτοσυκλέτα που γνωρίζω καλά”,είπε ο Τσερούτι,έχω κάνει αυτόν τον αγώνα δύο φορές, όχι ακριβώς στην ίδια περιοχή, αλλά και πάλι μου είναι οικείος. Είναι ένας αρκετά απαιτητικός αγώνας γιατί διαρκεί αρκετές ημέρες. Η μέση ωριαία ταχύτητα είναι χαμηλή, αλλά υπάρχουν πολλοί βράχοι, οπότε [η διαδρομή] γίνεται απαιτητική τόσο σωματικά για τον αναβάτη όσο και για τη μοτοσυκλέτα”.

Aprilia Media
Οι Τζάκοπο Τσερούτι (αριστερά) και Φραντσέσκο Μοντανάρι της Aprilia Tuareg Racing APRILIA MEDIA

Ο Μοντανάρι, από την πλευρά του, πριν την εκκίνηση του αγώνα είχε πει: Μας περιμένει ένας πολύ μακρύς αλλά πολύ ωραίος αγώνας. Για μένα θα είναι η πρώτη φορά, ακούγοντας τις ιστορίες του Τζάκοπο θα είναι διασκεδαστικό. Προπονήθηκα μαζί του και προσπάθησα να διατηρήσω έναν καλό ρυθμό και να κάνω μερικές πολύ μεγάλες διαδρομές. Είμαστε προετοιμασμένοι και θα τα δώσουμε όλα”.

Related Articles

Χαλκιδική: Μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε τοίχο – Νεκρός ο 60χρονος οδηγός

cars

Νέα BMW R 1300 GS: Διαρροή πληροφοριών για τη νέα adventure των Βαυαρών

cars

Αποτελέσματα Πανελλήνιου Φωτογραφικού Διαγωνισμού της ΜΟΤ.Ο.Ε. με θέμα ΤΑΞΙΔΙ & ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

cars

Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλιούπολη: Μοτοσικλέτα διαλύθηκε μετά από σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο

Bury

KTM 390 Adventure SW: Η Α2 μοτοσυκλέτα με την καλύτερη τεχνολογία

Bury

Peugeot XP400 2023 – Αναλυτική παρουσίαση και τιμή για την Ελλάδα

cars

Πυροβολισμοί στη Λιοσίων – Όχημα εμβόλισε μοτοσυκλέτα της ΔΙ.ΑΣ.

cars

Vegan Avocado Toast with Sun-dried Tomatoes Recipe

cars

Αφιέρωμα – MV Agusta 2024

cars