CARSNEWS
AUTONEWS

H Khloe Kardashian έκανε τη ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της που ίσως ψάχνετε κι εσείς

Οι αδερφές Kardashian αλλάζουν πολύ συχνά look, τόσο στα μαλλιά τους όσο και γενικότερα, δοκιμάζουν νέα πράγματα και δημιουργούν τάσεις. Aυτή τη φορά, η Khloe Kardashian έκανε μια δυναμική, ριζική αλλαγή στα μαλλιά της για τις ανάγκες της φωτογράφισης του brand της.

Πιο συγκεκριμένα, η Khloe Kardashian έβαψε τα μαλλιά της σε ένα γλυκό χάλκινο χρώμα, το οποίο ωστόσο δεν υιοθέτησε μακροπρόθεσμα, αλλά αποχωρίστηκε μετά το διαφημιστικό.

Η Khloe Kardashian αγαπά τις αλλαγές και τους πειραματισμούς – την έχουμε δει να έχει καστανά σκούρα, καστανά ανοιχτά, ξανθά και μελί μαλλιά. Επίσης την έχουμε δει να παίζει και με το μήκος τους, υιοθετώντας από καρέ έως και πολύ μακριά μαλλιά. Όσο για τα χτενίσματα, είναι αμέτρητα.

Για τις ανάγκες της προώθησης των Fabletics, της σειράς αθλητικών ρούχων που λανσάρει, επέλεξε να βάψει τα μαλλιά της σε μια ανοιχτή χάλκινη απόχρωση που ταίριαζε με την επιδερμίδα της. Τα σχόλια των ακολούθων της ήταν πολύ θετικά και την παρότρυναν να το κρατήσει, ωστόσο εκείνη έφυγε για διακοπές στα νησιά Turks and Caicos, κάνοντας τα μπάνια της με τα ξανθά μαλλιά που είχε και πριν από τη φωτογράφιση.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά σας, το χάλκινο χρώμα είναι μια πολύ καλή ιδέα, ωστόσο έχει κάποια μειονεκτήματα, όπως το ότι ξεβάφει σε κάθε λούσιμο, θέλει πολύ συχνά βάψιμο ολόκληρο το κεφάλι και όχι μόνο η ρίζα, ενώ αφήνει λεκέδες στις πετσέτες.

Το κόκκινο γενικά είναι το πιο ζόρικο χρώμα από τη χρωματική παλέτα των βαφών, καθώς πιάνει εύκολα, όμως φεύγει πάρα πολύ δύσκολα γιατί οι βαφές καλύπτουν πολύ δύσκολα τη σύστασή του. Αν λοιπόν θέλετε να γίνετε κοκκινομάλλα, εξετάστε μαζί με την κομμώτριά σας όλες τις παραμέτρους.

Related Articles

Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Δείχνει τον δρόμο για την αειφόρο ανάπτυξη

cars

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Δεν ήταν αυτό που έλειπε!

cars

Στα «παρασκήνια» ενός εργοστασίου που παρασκευάζει παγωτά

Bury

Ford Mustang Mach-E. Η οδήγησή της είναι εμπειρία

cars

Nέο Hyundai i30. Μία πρώτη γεύση

cars

Νέο Audi Α3 Sportback 40 TFSI e. Mε μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία

cars

Η BMW επιβεβαιώνει την M3 Touring για το 2022!

cars

Η Ουκρανία χτυπά τη Ρωσία τη δεύτερη ημέρα των προεδρικών εκλογών – Πλήγματα και σε διυλιστήριο

cars

Κέντρο τρισδιάστατης εκτύπωσης της Ford

cars