CARSNEWS
AUTONEWS

H Lady Gaga είναι σοκαρισμένη από τις αντιδράσεις του κοινού για το «Joker 2» – Ήλπιζε ότι θα ήταν υποψήφια για Όσκαρ

Η κυκλοφορία της ταινίας «Joker 2» ή αλλιώς «Joker: Folie à Deux» συνοδεύτηκε από κύμα αρνητικών κριτικών τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό.

Παρόλο που το «Joker: Folie à Deux» έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση του box office, οι εισπράξεις του ήταν κατά πολύ χαμηλότερες των προσδοκιών, φτάνοντας τα 40 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 56 εκατομμύρια λιγότερα από τα 96 εκατομμύρια της πρώτης ταινίας το 2019. Επίσης αυτό που κάνει αίσθηση και έχει γίνει viral στα social media είναι ότι οι περισσότεροι θεατές εγκαταλείπουν τις αίθουσες στη μέση της ταινίας, πλήρως απογοητευμένοι.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Lady Gaga που πρωταγωνιστεί στην ταινία είναι σοκαρισμένη με τις αντιδράσεις του κοινού και νιώθει απογοητευμένη από την αποτυχία του «Joker 2». Η ομάδα της τραγουδίστριας προσπαθεί να προωθήσει γρήγορα άλλα σχέδια για την Lady Gaga για να αποσπάσει την προσοχή της από την αποτυχία της ταινίας.

«Η Lady Gaga έχει εκπλαγεί και είναι σοκαρισμένη που ο κόσμος δεν λατρεύει το “Joker 2”. Έβαλε την καρδιά και την ψυχή της για αυτή την ταινία. Σέβεται πολύ τους οπαδούς των κόμικς της DC» δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στην DailyMail.com και αποκάλυψε ότι η Lady Gaga έχει βάλει στο μάτι μια ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

«Πίστευε ότι αυτή η ταινία θα μπορούσε να της χαρίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, ειδικά από τη στιγμή που η πρώτη ταινία ήταν τόσο επιτυχημένη και ο Χοακίν Φίνιξ κέρδισε Όσκαρ. Θα ήθελε τώρα να πάρει έναν ρόλο στην επόμενη και τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι αυτή, αλλά θέλει να περάσει από οντισιόν» συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Related Articles

Το μεξικάνικο μίνι καρπούζι που στην πραγματικότητα είναι περισσότερο αγγούρι

Bury

ID.4. Με πεντάστερη ασφάλεια  

cars

«Άναψαν τα αίματα» στο Survivor με μια ατάκα του Παπαχαραλάμπους – «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε;»

Bury

Το ΔΝΤ αναβάλλει τις οικονομικές διαβουλεύσεις με τη Ρωσία για να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία

Τα πέντε συμπεράσματα των ευρωεκλογών 2024 – Η άνοδος της ακροδεξιάς και η συντριβή Μακρόν

cars

Ράλλυ Ακρόπολις. Η μεγάλη επιστροφή

cars

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της Δανάης Μπάρκα για την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού

cars

N. Κεραμέως: Η αντιπολίτευση θέλει να υπονομεύσει την επιστολική ψήφο

cars

Dacia Spring Electric. Εξηλεκτρισμός για όλους!

cars