CARSNEWS
MOTONEWS

Indian FTR x 100% Carbon 2024 – Για 400 γκαράζ και μόνο

Παρουσιάστηκε η limited edition μοτοσυκλέτα που περιμέναμε από την Indian, μια συνεργασία της αμερικανικής εταιρείας, με την κατασκευάστρια γυαλιών οράσεως 100%.

H Indian παρουσίασε επίσημα, την νέα FTR x 100% για το 2024. Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα βασισμένη στην FTR 1200 μηχανολογικά, αλλά με στυλιστικές επεμβάσεις μοναδικές για την περίσταση, μιας και αποτελεί συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής γυαλιών οράσεως 100% – με την οποία η Indian έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Μόνο 400 κομμάτια της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας θα γίνκουν διαθέσιμα παγκοσμίως.

Ειδοποιός διαφορά στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, είναι τα τμήματα carbon σε μπλε απόχρωση, που έχουν χρησιμοποιηθεί στα καλύμματα του ρεζερβουάρ, το κάλυμμα του εμπρός προβολέα και το εμπρός φτερό, ενώ το πλαίσιο έχει βαφτεί σε λευκό χρώμα, μέσω διαδικασίας powder coating, για πιο «βαθύ» αποτέλεσμα. Παράλληλα, κόκκινες λεπτομέρειες στην μοτοσυκλέτα δημιουργούν την απαραίτητη οπτική αντίθεση. Κατά τα άλλα, το μοντέλο βασίζεται στην FTR Carbon «παραγωγής», η οποία με την σειρά της φέρει εντυπωσιακό εξοπλισμό, όπως π.χ. αναρτήσεις Ohlins και εξάτμιση Akrapovic από τιτάνιο.

Από τα 400 κομμάτια της μοτοσυκλέτας που θα γίνουν διαθέσιμα, τα 250 θα κυκλοφορήσουν στον υπόλοιπο κόσμο, ενώ τα υπόλοιπα 150 προορίζονται για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφόρηση για την τιμή της special μοτοσυκλέτας.

Related Articles

O Robbie Maddison οδηγεί τη μοτοσυκλέτα του μέσα στη θάλασσα της Μυκόνου

cars

26ο event Λέσχης Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας | Αρχίζει το Σάββατο και περιλαμβάνει… και μπυρο-παιχνίδια!

cars

Πυρπόλησαν μοτοσυκλέτα στη Ακρόπολη – Είχαν προσπαθήσει να την κλέψουν!

cars

Marc Marquez – Πότε επιστρέφει στους αγώνες

cars

Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλέτα παρασύρθηκε από τρένο στη Μοναστηρίου – Νεκρός ο οδηγός της μηχανής (βίντεο, φωτ.)

cars

Tα 50 χρόνια γιορτάζει η TZ της Yamaha αυτό το Σαββατοκύριακο στο Muge

cars

Deus Ex Machina Beastie Motorcycle, μια καστομιά που χαίρεσαι να τη βλέπεις

cars

Η BMW Motorrad κλείνει έναν αιώνα ζωής και γιορτάζει με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της

cars

Ακολουθήστε τον Toprak Razgatlioglu και τον Niccolo Canepa σε ένα γύρο

cars