CARSNEWS
MOTONEWS

Indian FTR x 100% Carbon 2024 – Για 400 γκαράζ και μόνο

Παρουσιάστηκε η limited edition μοτοσυκλέτα που περιμέναμε από την Indian, μια συνεργασία της αμερικανικής εταιρείας, με την κατασκευάστρια γυαλιών οράσεως 100%.

H Indian παρουσίασε επίσημα, την νέα FTR x 100% για το 2024. Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα βασισμένη στην FTR 1200 μηχανολογικά, αλλά με στυλιστικές επεμβάσεις μοναδικές για την περίσταση, μιας και αποτελεί συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής γυαλιών οράσεως 100% – με την οποία η Indian έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Μόνο 400 κομμάτια της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας θα γίνκουν διαθέσιμα παγκοσμίως.

Ειδοποιός διαφορά στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, είναι τα τμήματα carbon σε μπλε απόχρωση, που έχουν χρησιμοποιηθεί στα καλύμματα του ρεζερβουάρ, το κάλυμμα του εμπρός προβολέα και το εμπρός φτερό, ενώ το πλαίσιο έχει βαφτεί σε λευκό χρώμα, μέσω διαδικασίας powder coating, για πιο «βαθύ» αποτέλεσμα. Παράλληλα, κόκκινες λεπτομέρειες στην μοτοσυκλέτα δημιουργούν την απαραίτητη οπτική αντίθεση. Κατά τα άλλα, το μοντέλο βασίζεται στην FTR Carbon «παραγωγής», η οποία με την σειρά της φέρει εντυπωσιακό εξοπλισμό, όπως π.χ. αναρτήσεις Ohlins και εξάτμιση Akrapovic από τιτάνιο.

Από τα 400 κομμάτια της μοτοσυκλέτας που θα γίνουν διαθέσιμα, τα 250 θα κυκλοφορήσουν στον υπόλοιπο κόσμο, ενώ τα υπόλοιπα 150 προορίζονται για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφόρηση για την τιμή της special μοτοσυκλέτας.

Related Articles

Πιερία: Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στο Βαρικό -Μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο

cars

Έκθεση μοτοσυκλέτας: Όλα τα μοντέλα της CFMOTO και ROYAL ENFIELD

cars

Benelli TRK 502: Δική σου με 6.299 ευρώ ή με 30% προκαταβολή έως 24 άτ

cars

Νέα Σμύρνη: Καταδίωξη και σύλληψη 2 ανήλικων για κλεμμένη μοτοσυκλέτα και ναρκωτικά (vid)

cars

Καρδίτσα: Έγιναν τρεις συλλήψεις για απόπειρα εξαγοράς ψήφων

cars

Η ηλεκτρική μηχανή που τραβά όλα τα βλέμματα

cars

Θέλουμε και εμείς το νέο Honda XRE 300 Sahara

cars

Μύκονος: Νεκρός 31χρονος οδηγός από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο

cars

Το δίτροχο πείραμα που απέδωσε κάτι… εκπληκτικό

cars