CARSNEWS
AUTONEWS

J2US – Η Δέσποινα Βανδή «πάγωσε» την Γαλάτεια Βασιλειάδη με την κριτική της: «Αλλά σ’ αγαπάμε πάρα πολύ»

Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν για μια ακόμα φορά η Γαλάτεια Βασιλειάδη μαζί με τον σύζυγο της, Γιώργο Παπαδόπουλο στο νέο live που ήρθε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. «Και καλύτερα» κλήθηκε να ερμηνεύσει το ζευγάρι χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα τους κριτές.

Έτσι, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή έμελλε να «παγώσει» για λίγο την όμορφη διαγωνιζόμενη του J2US με τα πρώτα της σχόλια. «Παρατηρώ τόση ώρα πως σου έχει πέσει το σκουλαρίκι επάνω στη σκηνή! Όλα τα βλέπουμε, η Γαλάτεια είναι μια γλύκα».

«Εντάξει, τα κουπλέ ήταν λίγο κουνημένα αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολο για να τα κρατήσεις. Γιατί όταν μπαίνεις για να κρατάς κάποιες νότες, εκεί αν δεν ξέρεις να δουλεύεις τις αναπνοές σου και να έχεις τα στηρίγματα σου, μπορεί και να φύγεις» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή με την Γαλάτεια Βασιλειάδη και τον J2US παρτενέρ της, Γιώργο Παπαδόπουλο να προσέχουν τα σχόλια της.

«Αλλά εντάξει, σ’ αγαπάμε πάρα πολύ Γαλάτεια διότι είσαι μια κούκλα και μια μπριόζα! Φυσικά έφτασες και μέχρι το 15ο live γιατί είστε ένα πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι με τον Γιώργο αν και… γλυκά δεν είδα ούτε αυτή την εβδομάδα και διαμαρτύρομαι» πρόσθεσε, με χιούμορ, η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του J2US προς το διαγωνιζόμενο ζευγάρι το βράδυ του Σαββάτου.

Για την ιστορία του J2US, δε, τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής μαζί με τον Διονύση Σχοινά συμφώνησαν το κυρίως μέρος της κριτικής της Δέσποινα Βανδή για την Γαλάτεια Βασιλειάδη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Related Articles

Μήπως η Hyundai teasάρει το “καυτό” i20 N;

cars

Ο Βαρθολομαίος θα παραστεί στη διεθνή διάσκεψη της Ελβετίας για την ειρήνη στην Ουκρανία

cars

Ανοιχτή σε νέες συμμαχίες η Honda.

cars

Honda NT1100. H νέα εποχή των touring μοτοσυκλετών

cars

Μία ηλεκτρική έκδοση της G-Class είναι πρακτικά αναπόφευκτη.

cars

Ο καιρός σήμερα 20/3/2024

cars

Daytona G155 SR. Eνδιαφέρουσα πρόταση σε λογική τιμή

cars

Formula 1: Θρίαμβος της Red Bull στο Μαϊάμι με νικητή τον Μαξ Φερστάπεν

cars

Εντός του 2023 η νέα BMW 5 Series

cars