CARSNEWS
AUTONEWS

Light για Κουτσελίνη: Αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης

Ο τράπερ, Light, σχολίασε την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες είπε αρχικά: «άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα γινόταν. Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του πλυντηρίου και με την πλευρά του θύτη, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα. Αλλά έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης. Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή».

Μάλιστα ο τράπερ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δεν γίνεται να είναι τόσο τούβλο που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μην ξέρει ότι θα την κράξουμε όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μάς πέταξε τυράκι!

«Δεν είμαι καθόλου σκληρός, αν ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Να ξέρετε ότι είναι πονήρω, αλεπουδιάρα, επίτηδες το έκανε. Τι προηγούμενα να έχω εγώ με τη Ζήνα Κουτσελίνη;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Light.

Related Articles

Jeep Compass. Έναρξη παραγωγής στο Melfi

cars

Πωλείται η έπαυλη της Γκουίνεθ Πάλτροου για 30 εκατομμύρια δολάρια

Bury

Honda: Σταματά τις πωλήσεις diesel στην Ευρώπη το 2021!

cars

Η Ευρώπη προτείνει κατάργηση των Μ.Ε.Κ. από το 2035.

cars

Η BMW ετοιμάζει την ανανεωμένη 5 Series.

cars

Το Ford Ranger RTR κάνει ντεμπούτο στην SEMA.

cars

Νέα Porsche Panamera. Ταχύτερη και το αποδεικνύει με ρεκόρ!

cars

Europa Conference League: Στην OPAP Arena για προπόνηση η Φιορεντίνα

Bury

Η Maserati Grecale κάνει ντεμπούτο καμουφλαρισμένη.

cars